Головна » 2018 » Липень » 31 » Бджоло-терапія на самбірських теренах
21:14
Бджоло-терапія на самбірських теренах
123456
Годі доказувати  корисні властивості меду, прополісу, пилку тощо. Навіть поміркована доза пчолинної  інєкції  стає незамінимим засобом від запобігання багатьох недуг.

В останній час поширення набуває так звана бджолотерапія. Її суть кількома роками раніше продемонстрував Микола Демків з с. Ластівка Турківського району. В гості до нього завітали учасники світового Конгресу бджолярів, який  відбувався у Києві.

Досвід горянина вирішили перейняти і самбірчани, відвідавши цей карпатський край, який Іван Франко називав райським куточком в срібній мглі. 

На світлині обійстя і будинок  господаря Адама Куцелаби в с.Задністря, поруч хатинка для бджолотерапії

Підійшов до втілення ідеї, як професійний пасічник, врахував  особливості місцевості, не раз і не два консультувався з відповідними фахівцями.

В  приміщенні, зробленому із смерекових провоскованих брусків, з перших хвилин перебування тут віддає своєрідним мікрокліматом.Кожен відвідувач мимоволі потрапляє в  атмосферу монотонного бджолярського гудіння, який налаштовує на спокійний лад. Цю блаженну з медовим запахом ауру, з мікрохвильовими невидимими  імпульсами годі передати словами, адже все підпорядковано для  зцілення тіла і душі. 

Саме під цими  лежаками(див.світлину №3) встановлені вулики.Через сіточки пари комах потрапляють у  цю затишну кімнатку.Від цього повітря збагачується своєрідним озоном, а пацієнт на повні груди вдихає цей елексир сили ,здоров"я і краси. У жінок на лиці  розправляються зморшки і клітини насичуються  природнім даром.Перед цим важливо скористатись відповідною медовою маскою. Перебування в такому середовищі є незамінимою процедурою для захворювань неврологічного характеру, сприяє зніманню стресових навантажень. Спеціалісти підтверджують, що дає позитивнитй результат у боротьбі з деякими онкологічними захворюваннями та є незамінимим профілактичним засобом тощо.

Отже, бджолярська терапія  в  Задністрі  до послуг бажаючих. З профілактичною метою його  випробували на собі окремі члени родини господаря , знайомі. Звичайно, бізнес на  цьому не можна розвинути, а допомогти людям п.Адам вважає своїм обов”язком.

-В цій делікатній справі без порад, нагляду медичних спеціалістів не обійтись,-говорить Адам Йосипович . Сам відчуваю потребу в цій домашній оздоровниці,-продовжує далі він.

До речі, в літню спеку до послуг клієнтів передбачено душ. Все це в комплексі з придністровським різнотрав"ям стає справжнім бджолярським дивом зцілення для  серця і душі.

Як правило, для повноцінного оздоровчого ефекту рекомендується прийняти десять сеансів, кожен з яких триває до півтори години.

Антон Рогач, м.Самбір

P.S.Автор на собі відчув несамовитий медовий кайф. Хочеться... жити і творити.

P.S.P.S.Для бажаючих отримати детальнішу інформацію подаємо тел.господаря 0679224710 та бджоляра зі стажем Миколи Павловича Тарановського(0679274714), котрий своє вуличне сімейство кожного року вивозить на медові жнива в рекреаційну заповідну зону.Отриманий нектар з медоносних квітів має унікальні лікувально-профілактичні властивості.

Переглядів: 866 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 гуцул   (30.05.2016 19:20) [Материал]
Антосю,і кільку дека оковитої на халяву зациндолив?А бджілка на пуцюриску сідла?

3 Комбат   (20.05.2015 20:56) [Материал]
Антосю-Антосю не сувай по череві- сувай по волосю.Перед тим пчолу постав на пуньк...

2 Коромисло   (20.05.2015 14:37) [Материал]
-Чи витримають ці лежаки, якщо "хочеться"?- пане авторе. Під підлогою пчоли. Покусають, що тоді робити? Отакої, Адасю-Івасю!

1 Заяць   (18.05.2015 20:28) [Материал]
Експерти Яника доводили, що година-дві перебування шефа в такому бджолярському  середовиші рівняється вісім годин сну.Тому у Межигірї створювали такі умови.