Головна » 2015 » Травень » 25 » Самбірська школа №3 увічнила пам’ять про загиблого в зоні АТО свого колишнього учня
13:40
Самбірська школа №3 увічнила пам’ять про загиблого в зоні АТО свого колишнього учня
123456

23 травня, на фасаді ЗСШ №3, що в Самборі Львівської області, в рамках відзначення Свята Героїв урочисто відкрито меморіальну дошку колишньому учневі Володимиру Юричку.

Меморіальною дошкою колектив школи увічнив пам’ять про свого колишнього випускника Володимира Юричка, який був кулеметником добровольчого батальйону «Айдар».

Загинув біля с. Хрещувате Луганської області. Це була перша втрата уродженця Самбора в зоні АТО. У заході взяли участь і виступили батьки, родичі героя АТО, міський голова Тарас Копиляк, народний депутат України Андрій Лопушанський, перша вчителька Володимира Юричка. Були присутні вчителі, учні, представники громадськості.

Нагадаємо, що Володимир Юричко навчався на третьому курсі Київського медичного університету імені О. Богомольця.. Був активним учасником подій на Майдані під час Революції Гідності. Тут зазнав поранення, що приховав від батьків.

А коли на Сході розпочалася російська агресія, став бійцем добровольчого батальйону «Айдар». Спершу служив санітаром, потім – другим номером кулеметника, а після загибелі бойового побратима, замінив його.

Водночас 23 травня в Самборі відбувся волейбольний турнір пам’яті Володимира Юричка. У ньому взяли участь чотири команди. Цікаво, що за одну з них грали Микола Юричко – батько загиблого захисника територіальної цілісності України та народний депутат України Андрій Лопушанський як організатор такого змагання. Вона й посіла друге місце.

zik.ua

Переглядів: 625 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Чапа   (25.05.2015 21:00) [Материал]
Не такої слави хотів Володимир,а справжню Незалежну Україну!!!!Без піару......

Ім`я *:
Email *:
Код *: