Головна » 2015 » Травень » 31 » Дзвінки ратушних кур’єрів…
20:35
Дзвінки ратушних кур’єрів…
123456

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQdL0cDpwmlxPs3-D8WHhX23lV7GkLlrKj_QA3RF0stUTBuLEyaWA

Можна було б не піднімати питання про подію, яка відбулась з місячним інтервалом. Мова йде, про день народження міського голови Тараса Копиляка. Дата припадала  на початок третьої декади березня. В Самборі мера вшановували на початку третої декади квітня. Чому з таким запізненням ? . Але увагу привернула новація з ратушними курєрами  Про це згодом

 Спочатку про саму імпрезу. Відбулось дійство у відомчому  гостинному  залі «Романтик». Повага до іменинника не могла обійтись без працівників бюджетної сфери і зрозуміло чому. Серед запрошених помітно було чимало ділових людей . Міські депутати також відгукнулись на цю подію. Але не активно бо за повідомленням рахункових рівно десять.

 Найбільш масовим «презентом» були конверти. Ніхто б не знав, яка сума  була  популярна того вечора, якби один чи то з депутатів, чи то з бізнесменів не розголосив її серед гостей :

-Мав з собою всього 400 грн., ніхто не хотів позичити ще сто гриваків, аби не виглядав «білою вороною»,-жартома поширив  свою «долю».

 З різних причин не було помітно серед публіки окремих бізнесменів першої величини. Одні  через  зайнятість, інших зачепив гонір, мовляв, міг би і сам  шеф запрошувати, а не доручати цю місію ратушним кур”єрам., які за тиждень до події по кілька разів на день назойливо  «маячили»…

 Зрештою, де, коли і з ким відзначати День народження міському голові справа його особиста. Але дивує, чому окремі доброзичливці «атакують» електронну пошту сайту. Одні з благих намірів, інші із заздрості.,нещирості. Наша позиція з цього приводу поміркована, направлена аби втихомирити пристрасті навколо самої імпрези .Тому подали її за змістом листів  в електронній версії. Сподіваємось не робити з цього сенсації. Щодо дзвінків ратушних кур”єрів, як кажуть справа паньська. За кошти платників податку вони утримуються. Значить ми того варті.

 

 

Переглядів: 943 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Кнур   (17.05.2015 09:24) [Материал]
Вітання з ювілеєм надійшл від Лукашенка. Маємо бульбу у квадраті.

Ім`я *:
Email *:
Код *: