Головна » 2015 » Червень » 9 » У Самборі хрести з цвинтаря використовують для встановлення дорожніх знаків
21:47
У Самборі хрести з цвинтаря використовують для встановлення дорожніх знаків
123456

Наш коментар. Додано10.06.15р.

Самбірське комунальне підприємство "Об"єднане" за службовими обов"язками покликане підтримувати порядок в громадських місцях міста в тому числі і на цвинтарі. Природньо , що прибирає також і безгосподарські хрести, які виявились непотрібними після встановлення на могилах відповідних пам"ятників. Інша річ, що свого часу, напевно ,вони були осв"ячені. Тут вже моральна сторона і на родичах лежить, які залишають  цей атрибут, як непотріб.

 Чи вартує цьому факту надавати сенсаційності ,інший бік медалі ,тобто моралі?

На сесії Самбірської міської ради Львівської області озвучено но

На сесії Самбірської міської ради Львівської області озвучено новину, через яку розгорівся справжній скандал з моральним відтінком.

Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

Депутат міської ради Володимир Мурайко повідомив, що Самбірське комунальне підприємство «Об’єднане» на окремих вулицях встановило нові дорожні знаки, під які використані металеві цвинтарні хрести, яких родичі на могилах померлих замінили на пам’ятники.

За словами депутата, таких нових знаків на вулицях встановлено щонайменше п’ять. Він має фотографічне підтвердження цього, оскільки на трубах чітко видно сліди відрізаних перекладин хрестів та заварені їхні місця.

На «килим» депутати викликали керівника СКП «Об’єднане», який прагнув заперечити та спростувати озвучену інформацію. Не виключено, що за цим фактом розпочнуться перевірки. Бо таку підприємливість депутати вважають аморальною. А по-друге, їх цікавить, як використовуються труби, які мали бути виділені на встановлення вуличних дорожніх знаків.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 650 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 4
4 Остап   (14.06.2015 22:14) [Материал]
-

Те, що Копиляк після виборів в жовтні 2015 року уже не буде обраним на посаду міського голови це очевидно.

Притягнення до юридичної відповідальності (в тому числі кримінальної) за скоєння порушень Закону, буде залежати від того хто буде обраний на цю посаду. І все треба буде робити по Закону, з доказовою базою, свідками - інакше вислизне.

Головне, щоб самбірчани в черговий раз не помилилися з вибором і не обрали Кота, або того кого він виставить, так званого "засланого котячка".

Наступний кандидат на посаду міського голови в першу чергу має пояснити виборцям, з яких джерел він отримає додаткові надходження в бюджет, для того щоб збудувати очисні споруди та каналізаційні колектори, зробити капітальний ремонт доріг, зробити капітальний ремонт водопровідної системи міста, яка постійно страждає від проривів, і забезпечити місто цілодобовим постачанням води!!! Це основні глобальні проблеми міста, які тривають невирішеними більше 50 років.

Тих коштів, що надходять в бюджет в даний час – заледве вистачає на виплату зарплат освітянам, працівникам міської ради та виконкому та на покриття дрібних комунальних та інших потреб міста.
Обіцянки кандидата, без конкретного пояснення звідки візьмуться гроші на вирішення вказаних вище проблем - є голослівними обіцянками і більш нічого.
Тому шановні дописувачі коментарів, якщо ви пишете коментар в користь когось із кандидатів на посаду міського голови - задайте це питання цьому кандидату і відповідь його напишіть в коментарях, або опублікуйте окремою статтею - це буде по-діловому, в іншому випадку ваші коментарі опускаються до банального базарного базікання.

-

3 Прокоп   (11.06.2015 13:35) [Материал]
Чим переймаються обранці.Шукають шкварки в задниці. Скоро зі Львова наймуть експертів аби встановити з яких хрестів знаки колійові чи дорожні.Вже пляци всі поділили і нема теми для розмови? Хрущі небесні. Небожителі самбірські.

2 Мирослав   (11.06.2015 08:26) [Материал]
Самбірські орендарі не платять земельного податку і ніхто з того сенсації неробить. Всім вигідно обкратати місцевий бюджеті плакати в камезельку що немає грошей на харч дітям, вчителям ,лікарям. Може Шупер поможе?

1 Микольо   (10.06.2015 10:21) [Материал]
Сенсацію найшли. А во на Маму Україну у центрі Самбора Піт Михайло Іванович переплавили Лєніна. А Лєнін лежав непохованим у комунгоспі без ногавиці. А владики всіх церков освятили. І стоїть си та й стоїт. І касіри Пульчицький з технікуму та Хорбацьо з Оптики тодийки ніц не казали.

Ім`я *:
Email *:
Код *: