Головна » 2015 » Червень » 15 » Європейський клаптик території Самбора у світлинах фотоаматора
20:00
Європейський клаптик території Самбора у світлинах фотоаматора
123456
Додаток на додаток 15.06.15р.
Наш переглядач Остап, який активізувався в останній час, кличе на поміч "Хріна"(читати коментар) "разом зробити боївку,щоб навести порядок в Самборі".

Додано3.06.15р. 
Пером по перах або коментар на коментар

пане Остапе! З повагою ставимось до висловлених  думок. Це Ваше право. Помітили, що не замінили жодної літери. Дорікаєте кого включили в рейтинг? Маєте рацію за наш суб,єктивний підхід. А як інакше розрухати "осяче кубло"? Щодо критики влади. Ми ж її обирали-дивимось на себе в люстерко. Далі. "Постійне вихваляння одного з озвучених кандидатів..." Намагаємось  нікому  "в рот не заглядати". Але, повірте, один сайт інформаційну погоду в регіоні не зробить без підтримки. Маленька деталь: вилучити рекламні банери, що негативно впливає на кількість відвідувачів, потребує щодня кілька десятків грн., які для нас не копійки (Існуємо четвертий рік) . Робіть висновки. Порадьте програмістів, модераторів, які "за спасібо" згідні з нами співпрацювати. Із задоволенням чекаємо на контакт , як і на "серйозні  аналітичні  статті...",- як пишете.Ще раз дякуємо за увагу до сайту. Помагайте розширювати коло наших симпатиків.
З повагою до всіх небайдужих людей доброї волі.


(Повний виклад думок пана Остапа читайте в розділі коментарі )

Як  не згадати дбайливий і господарський підхід до вирішення  загальноміських  проблем,  проявлений підприємцем, меценатом Ярославом Степановичем Кузьм”яком - виключно за власний кошт. Про  вклад у популяризацію футболу в регіоні свідомо не будемо підкреслювати, хоч відомо, що під його керівництвом  самбірська команда досягла чи  не найвищого злету за всю історію.

Був у нього задум ділянку, яку взяв під свою опіку, перетворити у  комбінований  спортивний  комплекс відкритого типу на зразок майданчиків: міні-футболу, гандболу , тенісного корту тощо. При цьому не претендував на право власності на землю, поскільки генпланом вона ,нібито, має служити вхідними воротами для майбутнього стадіону. Але чиновницька бюрократія спустила на гальма цю ідею. Не інакше, як   «жаба давить» від такої ініціативи, заздрості. бо знають , що слово у нього не розходиться з ділом.

Можна прогнозувати, що поки місто фінансово «дозріє» до будівництва  сучасної спортивної арени(йдеться про освоєння території цегольні, що примикає до молодіжного парку)мине не одне покоління,а підлітки  замість вештатись по вулицях чи заглядати в кабаки, змістовно проводили б тут свій час уже сьогодні . Та й для дорослих  чудове місце  для оздоровлення було б…Взимку площадку можна було б використовувати під ковзанку...

А ось конкретні справи, що пов'язані з іменем  пана Степана  Кузьмяка.

Мешканці вул Шевченка, що проживають в мікрорайоні біля цегельні та прохожі не могли не помітити, як на очах змінюється загальний вигляд цієї території.


Ще донедавна тут росли багаторічні тополі. В будь яку хвилину могли впасти на проїзджу частину шляху і наробити лиха.
.
Згадана ділянка між житловим будинком і автозаправкою нагадувала зарослі, які не без жартів називали розсадником для вовків. Нині цей куточок облагородженої території став своєрідною візиткою, екзотом: посаджено канадійські кучеряві клени ,посіяно травку , зелений коврик милує око кожного, хто проходить поруч..

Вражає архітектурним задумом будівля кафе Kaiser. Вже не кажемо про культуру і такт при обслуговуванні клієнтів в цьому закладі.

Автомобільним сервісом європейського рівня може похвалитись далеко не кожне місто обласного підпорядкування.

Пішоходи в захопленні ідеальною чистотою тротуару, викладеного бруківкою,доглянутим газоном , що веде до них.


Через дорогу також приємно змінюється частина вулиці. Зведено автостоянку на вісім паркомісць. Тамтешні підприємці  вирішили підтримати колегу по бізнесу Я.С.Кузьм"яка і за власний кошт встановили бардюри.На місці, що потопало  в бурянах незабаром радуватимуть око квіти.

Збігне ще кілька днів і до послуг самбірчан,гостей відкриється оптово-роздрібний комплекс "Люкс”з будівельними матеріалами та оздобленням для житла

Характерно, що завчасно прокладено всі інженерні комунікації: газ, каналізація,  зовнішне освітлення, кабельний зв'язок тощо.Більше того частина мешканців скористались можливістю безкоштовно підключитись до вже діючої мережі.

Повторюємо, що все це робиться з гаманця доброї і щирої людини- Ярослава Степановича, без жодної копійки з місцевого бюджету.

Така візитна картка додає авторитету не тільки її власнику, а і всій міській громаді.

Як хотілось би, щоб таких прикладів поєднання приємного з корисним було більше у нашому Самборі.  А ще краще, щоб влада не гальмувала добрі починання, а стимулювала їх

Про американські  цінності не треба декларувати і агітувати, а засукати рукава і важко працювати.Поки що живемо демократичними ілюзіями:добрий вуйко з-за  океану нам поможе. А чиновницька еліта всіх рівнів не перестає гіпнотизувати  простий люд різними прожектами, як правило, спеціалізуючись на брехні і злодійстві. На жаль, Самбірщина в цьому не виняток.

Може досить терпіти?

Адмін.Можна передбачити докір,мовляв,матеріал підготовлений  на замовлення. Якщо наші переглядачі мають інші подібні приклади з вдячністю скористаємось і так само винесемо на людський загал. Підкреслимо, що публікація  не переслідує пропагандистську передвиборчу мету, а на конкретних прикладах  розкриває чого можна досягти, якби такого критерію дотримувались інші заможні Підприємці. Сподіваємось, що так воно і буде.До цього має прагнути кожен ім"я якого Лю-ди-на.

P.S. Якщо вдасться матеріалізувати проект "Відкритий спорткомплекс" будемо вважати , що і ми писали не даремно.

Переглядів: 1536 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 111 2 »
0  
11 admin   (15.06.2015 19:21) [Материал]
Шановні , панове коментатори !


Якось дуже легко Ви розкидаєтеся звинуваченнями в цензурі. Чомусь забуваєте про те , що саме цей сайт дає Вам можливість висловити свою думку.
Останнє звинувачення в безпідставному видаленні коментарів мене особливо обурило. Практика показує , що коментатори роблять стандартну помилку , коли пишуть свої коментарі колупаючись у носі.  smile

Поясню детальніше. З метою захисту від автопостингу коментатор для відправки поста мусить ввести у відповідне вікно захисний код зображений на капчі (картинці). Особливістю капчі є її обмежена в часі актуальність. Тобто капча актуальна протягом 15-20 хв після завантаження сторінки. Якщо коментатор пише довгий коментар, то витрачає на це багато часу (більше 20 хв). Відповідно, капча втрачає актуальність (старіє).  Для того , щоб її обновити , необхідно клікнути по капчі або по кнопці "Обновити"(дві зелені кругові стрілочки поряд з капчею).  Про це , чомусь, забувають і відразу ж кидаються писати гнівні коментарі на адресу адміна , звинувачуючи його у всіх смертних гріхах.

Однак , цілком можливо уникнути цієї ненависної капчі.  Для цього необхідно зареєструватися на сайті , і про капчу Ви забудете назавжди.


Відколи існує сайт , його постійно критикують. Така вже людська натура : навіть , якщо сам нічого створити не вмієш - вмієш критикувати роботу іншого. В більшості випадків , критика  неконструктивна , без конкретних пропозицій або порад, або : "... ви пишете таке , а треба писати ось таке ". Іноді такі рекомендації бувають діаметрально протилежні.

Декому відповідаю :"Зробіть краще... Покажіть , як воно має бути... Напишіть статтю і я опублікую її..."  Інтерес , чомусь , відразу пропадає. sad


Іноді дехто сам пропонує допомогу. Зазвичай запитуєш про їхнє бачення сайту , просиш показати що саме і як можна змінити, в чому саме може бути надана допомога і т.і. Відповідь , як правило , зводиться до одного : "Дайте паролі і ключі від панелі управління...". Наміри  стають відразу зрозумілі і від таких "помічників" доводиться відмовлятися.

Конструктивна допомога дуже потрібна.  Якщо хтось бажає працювати на сайті , зголосіться.  Я пропишу Вам права модератора . Надішлю відеоурок , після чого Ви зможете самостійно публікувати матеріали на сайті.

10 Остап   (14.06.2015 23:16) [Материал]
-
Якщо той хто є під псевдонімом "Хрін", має той дух і розум, що мав сотенний "Хрін" - то можемо разом зробити боївку, щоб навести порядок в Самборі.

Відносно дописувачів під псевдонімами "<tylth", "Олег", "голуб", "Хан" - почніть писати нормальною лексикою, без тих "юзьових " словесних викрутасів, і пишіть по суті, що пропонуєте - як вирішувати глобальні проблеми міста а саме:

- збудувати очисні споруди та каналізаційні колектори
- зробити капітальний ремонт доріг
- зробити капітальний ремонт водопровідної системи міста, яка постійно страждає від проривів
- забезпечити місто цілодобовим постачанням води!!!

Це основні глобальні проблеми міста, які тривають невирішеними більше 50 років.

А всі інші ваші дописування на "юзьвому жаргоні" - ніщо інше, як банальне базікання.

--

9 Хан   (07.06.2015 07:08) [Материал]
Все вірно авторитет сайта треба берегти а не паскудити. Поки переважає останнє. Сам видите.

8 голуб   (06.06.2015 21:23) [Материал]
Халявщики знову стартували. Дальше свого носа нічого не бачили. Один ідею народив, а другий її втопив. Так жиємо по-українськи. Жидів боїмось, самі не вчимось.

7 Хрін   (06.06.2015 07:53) [Материал]
Пані Оксано! Остап написав аналітичний огляд як бачить міську господарку у майбутньому. Ви зраху обухом по голові, такі коменти треба вилучати. Не серйозно. Маєте електроадресу Поширте його думки більше.Зробіть інтервю.Може якраз є той Мойсей що виведе малентький Париж на чисту дорогу.Інакше сайт втрачає інтерес.

6 Олег   (05.06.2015 20:08) [Материал]
А Косиляк взагалі тупенька вівця і є мером. Та що Остапа понесло...а може Песьківа ....

5 <tylth   (05.06.2015 15:19) [Материал]
Остапе Самбірський.Боюся тебе загачити бо маєш вогняну силу.Твоя передвиборча дипломна у мене викликає алергію.Пишеш як вишколений комуно-бюрократ.Звернув увагу-кличеш до Кийова їздити з торбов. Від "а"до "г" розписав усьо як у нотису. У дечому маєш рацію- без команди не обійтись. Вші 25 років крадуть у роздріб і гуртом. Від останньої цегли з фундаменту на фермі до шахрайства з пожертвами мирян. Як за польщі-камяніци наші, а улици ваші. Чекаю наукову Програму від "д" до "я". Згадати хто змайстрував за життя псячу буду ,"ВАФ"-виходок архітектурної форми?

4 Остап   (04.06.2015 12:12) [Материал]
ШАНОВНИЙ РЕДАКТОРЕ - ПОВТОРНО НАДСИЛАЮ КОМЕНТАР, ЯКИЙ БЕЗ ПОЯСНЕНЬ ВИЛУЧЕНИЙ:

Зробити благоустрій територій біля своїх об’єктів за власні кошти, це добра справа.

Але для благоустрою міста Самбора (дороги, тротуари, озеленення, освітлення вулиць, підземні комунікації) потрібні десятки, а то й сотні мільйонів євро, яких у Кузьмяка нема, але й навіть, якби і були то дуже сумнівно, що він витратив би такі великі суми коштів на ці цілі.

Тому для того, щоб керувати містом, хоча б таким як Самбір, міському голові потрібно:

1). бути професіоналом в галузі економіки та права, мати вищу (економічну, юридичну) освіту, мати досвід в державному управлінні чи в органах місцевого управління.

- повинен також мати політичну підтримку своїх однопартійців в Києві, а також в центральних органах влади – Верховна Рада, Кабінет Міністрів, Адміністрація Президента, щоб отримати фінансову допомогу з державного бюджету для вирішення глобальних проблем міста (будівництво очисних споруд, каналізаційних колекторів, капітальний ремонт доріг державного значення, будівництво соціального житла) – вчитися п'ять років керувати містом, які надаються для управління новобраному міському голові – це дороге задоволення для самбірської Громади – маємо сумний приклад такого навчання за часів правління Кота та Копиляка...

2). мати команду мудрих професійних однодумців, (три заступники міського голови, керуючий справами, секретар ради, начальники управлінь), які зуміють організувати наповнення міського бюджету з різних джерел:

а). прихід інвестицій в місто на підставі відповідного Закону, який необхідно подати (через депутата Верховної Ради від в/о №125) на розгляд Верховної Ради "Про стимулювання залучення інвестицій" – в якому передбачити, що той Інвестор, який вкладе в виробництво, будівництво, інші види діяльності – мінімум 10 млн. євро – звільняється від усіх видів податку на 30 років, але мінімальна заробітна плата повинна бути в еквіваленті – 1000 євро. Тоді почнеться розвиток, як в місті так і у всій Україні.

б). залучення інвестицій з різних фондів Євросоюзу, зокрема екологічних єврофондів - (будівництво міських колекторів і очисних споруд), соціальних єврофондів – (на будівництво доріг, будівництво соціального житла), інших єврофондів – ( на розвиток закладів освіти, культури спорту, туризму ...).

в). залучення інвестицій від місцевих бізнесменів, надавши на місцевому рівні сприятливий клімат в торгівлі, будівництві культурних та спортивних закладів відпочинку таких як "Аквапарк", стадіон, інші спортивні майданчики для дітей, розроблення туристичної карти міста для залучення туристів, в тому числі з Євросоюзу.

г). виділення земельних ділянок для будівництва житла для молодих сімей та соціального житла для тих хто стоїть на черзі отримання житла по 30 років.

3). Міський голова – повинен тісно співпрацювати з сусідніми містами в державах Євросоюзу по обміну досвідом в таких напрямках – як бізнес, освіта, культура, спорт, туризм – обмін делегаціями та фахівцями, які внесуть в життя міста інвестиції, європейське мислення та стандарти.

ЗВЕРТАЮСЯ ДО РЕДАКЦІЇ:

- для того, щоб висвітлювати тему майбутніх виборів на посаду міського голови та проводити обговорення майбутніх кандидатів на міського голову потрібно, щоб тих кого редакція включила в рейтингове голосування дали свою згоду на таке обговорення і надати їм можливість публікації своїх інтерв’ю та виступів на сторінках Самбір Майдан – так поступають професійні журналісти…

- постійне вихваляння одного з озвучених кандидатів на міського голову на сторінках свого інтернет-видання це не дуже етично, але це вже інша сторона медалі…

- необхідно на сторінках інтернет-видання подавати серйозні аналітичні, статті в яких подавати критичні матеріали про діяльність теперішнього міського голови, та тих кандидатів, які бажають стати на суд Громади княжого міста Самбора.

НАДІЮСЯ, ЩО МІЙ КОМЕНТАР БУДЕ ОПУБЛІКОВАНИЙ БЕЗ ЗМІН І СКОРОЧЕНЬ.

З ПОВАГОЮ,

ОСТАП.

P.S.

- для тих хто хоче отримати консультації по державному управлінню та управлінню в органах місцевого самоврядування чи просто поспілкуватися - надаю мій електронний адрес: lk225696@gmail.com

3 Коваль   (31.05.2015 19:39) [Материал]
Сало сила- Бульбі капець

2 Василь   (31.05.2015 18:35) [Материал]
Кузмяк -молодець!Він - справжній господар.Не є захланний,на відміну від МЄТОЇ БУЛЬБИ, Люди в нього працюють,але і заробляють,хвалять.Строгий,вимогливий.Алкоголіків не терпить.Дуже працьовитий,любить чистоту і порядок.М О Л О Д Е ЦЬ!

1-10 11-11
Ім`я *:
Email *:
Код *: