Головна » 2015 » Червень » 18 » Подвійний тротуар.Для чого?
18:08
Подвійний тротуар.Для чого?
123456
На світлині фрагмент автошляху біля залізничного вокзалу, який надіслав нам постійний фотоаматор.Здавалось би в цьому епізоді не має нічого дивного: знімок буденний біля торговельного комплексу "Гранд". Але навіщо подвійний хідник?Уявіть собі, що з протилежного боку також припаркують авто і проїзд утруднений. До автоаварії один крок. Ми звикли нехтувати не тільки автодорожними  правилами, а і не усувати перепони перепони, адже напрошується знести цей кавалок тротуару. Так і хотів за власний кошт зробити приватний підприємець Адам Куцелаба, але "попереднік" - Михайло Кіт не погодився. У нинішніх керманичів руки не доходять... Може чекають на європейські гранди?
Жарти, жартами, а скільки  таких "дрібниць"?  В місті обласного підпорядкування не має громадської вбиральні. Замість розширення шляхового полотна за рахунок тротуару,  бо в деяких місцях в два рази ширший за дорогу  , вкладують кошти в бруківку. І зрозуміло чому-відкати, "сверблять рученьки".   
Хіба ні?
Не так давно прокладено бруківку по  вул. Грушевського. Можна було б цьому тільки радіти, але поруч на куті з вул.Ів.Франка біля приміщення колишньої військової поліклініки залишено на призволяще частину недоглянутого хідника. Виявляється знайшлись господарі, щоб приватизувати будівлю, а порядок навести коло неї не має кому. Бідкаються чиновники, що цей клаптик належить Міноборони. Отак і смішимо людей.
В наведених вище двох епізодах, як в люстерці відображається ставлення відповідальних осіб до міської господарки і ,зокрема, забезпечення чистоти і порядку на громадській території.
Переглядів: 683 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Альфа   (21.06.2015 19:08) [Материал]
А Попадюк, Чаплик,Кіт, Ще раз в.о.Чаплик, капляк де повинні відпочивати? Про Тершовчина не говоримо бо він єдиний хто спокутував і спокутує свою долю. Може й упереджено?

1 козак мамай   (19.06.2015 15:21) [Материал]
"ПОПЕРЕДНІК" кіт ПОВИНЕН СИДІТИ НА НАРАХ ЗА СВОЇ ДІЯННЯ!

Ім`я *:
Email *:
Код *: