Головна » 2015 » Червень » 26 » Депутатське лицемірство…
13:29
Депутатське лицемірство…
123456

 Результат пошуку зображень за запитом "Депутатське лицемірство" Доповнено23.06.ц.р.

Переміг здоровий глузд. На нещодавній сесії міськради з волі депутатів однодумців та "блокувальників"  Віктор Шупер був допущений до складання присяги і став повноцінним представником міських виборців. Наскільки він зуміє себе проявити  покаже час. На носі наступні вибори до місцевих рад.

Вже кілька разів на сесії Самбірської міської ради виносилось питання про приведення до присяги Віктора Шупера замість  Тараса Зембіцького,обраного за списком партії "Наша Україна"і , який склав свої повноваження, у звязку з виїздом за межі регіону.  Для цього потрібно, щоб проголосувала більшість міських  обранців.. Дивно про це говорити і писати, але постійно його блокують: Тарас Копиляк  Володимир Дацюк та їх однодумці- Олег Полюга, Олег Француз, Ігор Каратник,Микола Каратник , Іван Тимців, Микола Литвин…

Пояснення дуже просте, мовляв, пан Віктор є, як кажуть, гострим на язик, має свою точку зору щодо розвитку міста.


Отаке  лицемірство не може не дивувати. Виходить, що самбірська депутатська еліта не засвоїла уроки януковицької команди, яка нині опинились на обочині політичного життя в державі.

Вибори до місцевих рад, які повинні відбутись восени нинішнього року,розставлять всі крапки над і .Над цим повинні замислитись всі ,кому громада чи політичні партії висловили довір”я представляти їх інтереси у низовому органі місцевого самоврядування.

 

 

 

Переглядів: 790 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Гамкало   (23.05.2015 19:32) [Материал]
Не вата , а кирзовий чобіт.

1 Чапа   (23.05.2015 15:44) [Материал]
Якщо Самбірчани інертні і їм байдуже пол.життя країни ТОДІ ЇХ ПОТРІБНО НАЗВАТИ САМБІРСЬКОЮ ВАТОЮ!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: