Головна » 2015 » Липень » 13 » Мукачівське Эхо в Самборі
08:16
Мукачівське Эхо в Самборі
123456
Результат пошуку зображень за запитом "замінування" Події на Закарпатті, зокрема, в Мукачеві Эхом прокотились в Самборі.  О півдні минулої суботи на 102 міськрайвідділу міліції поступило повідомлення про замінування залізничного вокзалу. В момент були задіяні всі відповідні служби. Провели евакуацію населення.Територію було оцеплено. В роботу включились також кінологи.  Все це не могло не позначитись на руху поїздів, роботі інших суміжних підприємств, пов"язаних із безпекою на колії.

Наслідки оперативно-розшукової діяльності виявились марними, поскільки сигнал був анонімний і направлений , аби ,до певної міри, паралізувати   роботу стратегічної транспортної артерії. Зараз вживаються заходи для встановлення особи "жартівника".

Вороги нашої держави у різний спосіб намагаються дестабілізувати ситуацію в країні. Останні події в Мукачеві засвідчують про намагання запалити "медвечуківську іскру" в регіоні. Отже, треба проявляти пильність у великому і малому бо живемо у складний і тривожний час.

Переглядів: 624 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: