Головна » 2015 » Липень » 22 » В Самборі підлітки і старші насміхаються над бойовим командиром в групі "вконтакті". Є підозра що виклали зредаговане відео сепаратисти!!!!
19:56
В Самборі підлітки і старші насміхаються над бойовим командиром в групі "вконтакті". Є підозра що виклали зредаговане відео сепаратисти!!!!
123456
Московський  рекошет в самбірських контактах. На кого працюємо, панове?
Росія, вже більше року веде неоголошену, підлу війну проти України. Цим вона продовжує безславні традиції Радянського Союзу, який вів багато неоголошених воєн, і багато жертв цих воєн є вихідцями з Самбора. В нас в місті навіть встановлено меморіал воїнам афганцям.
Жертвами сьогоднішньої війни теж вже є більше 10 Героїв-самбірчан які відійшли від нас в кращий світ. Наш Самбір славиться потужним волонтерським рухом. В нашому місті діє багато волонтерських організацій, які допомагають фронту. Незлічена кількість самбірчан особисто допомагають нашим бійцям і пораненим.  Цілий ряд самбірчан особисто виконують на передовій свій військовий і патріотичний обов'язок перед Україною, і захищають наші кордони від ворога.

Підсумовуючи це можем гордо сказати що Самбір достойно показав себе по захисту своєї Батьківщини! І про це приємно говорити і писати.
 
  Але, на жаль, ніколи не думали що прийдеться писати і про зворотнє, - що є  люди які в Самборі насміхаються з бойового командира, який на фронті отримав контузію. На останній сесії, виділяли більше 270 ділянок під забудову воїнам АТО. І під час дискусії по цьому питанню виступав бойовий командир однієї з військових частин м.Самбора, полковник Корольов, який мав дискусію з депутатами на підвищених тонах. Так от після цього в групі "Вконтакті" Самбір розмістили відео, яке підписали: "Ось такі кантужені командири керують українською армією! І через таких молоді офіцери стрибають з вікон... "  Навіть, якщо бойовий командир і признався що він був контужений - то з цього насміхатись це низько і підло... Чи ця людина, яка керує групою сама була на передовій, нюхала пороху - щоб так принижувати військового????
Подаємо це відео:
 
   Наші військові, які були на передовій розповідають страшні речі жахіть війни, розповідають як можна посивіти за день, як невимовно важко втратити бойового побратима, як легко і страшно попасти в полон... Людина, яка походить це все вже ніколи не буде як колись. І ми це маємо розуміти, а не насміхатись з цього... Це найгірше і найважче для цих військових почути зневагу від тих громадян за яких вони готові були віддати своє життя!!!

  Чесно кажучи ми спочатку писали звичайну статтю, але те що почало виникати при цьому журналістському дослідженню заставило задуматись над цілями цієї групи!?
 
 Але ми пішли дальше - відкрили це відео на сервісі Youtube:







































В інтернеті є відео всієї сесії самбірської міської ради, і видно хтось взяв це відео, відредагував і підло вирізав частину, щоб потім насміхатись. Тут ми побачили хто залив це відео: Taras Antonyk.

Пробуємо знайти йього сторінку в соціальній мережі "Вконтакті" і знаходимо:
http://vk.com/id37420815               !!!:



































 Виявляється він москвич!??? Виявляється є його фотографії у військовій формі:


ТА ЧИ НЕ СЛУЖИТЬ ВІН У СЕПАРАТИСТІВ ??????????????????

ВИХОДИТЬ ЩО НА СТОРІНЦІ "САМБІР" ВКОНТАКТІ ДОПИСИ РОБЛЯТЬ СЕПАРАТИСТИ!??

А так як у Львові на днях СБУ арештувала групу сепаратистів "Галицькі яструби", причому арештовані колишні журналісти, - тому ми задумались чи не має самбірська група стосунку до львівських сепаратистів, або чи не є це їхньою філією?

Адже якщо пройтись по коментарях самбірської групи є цілий ряд російських коментарів з сепаратиським ухилом.

Якщо пройтись по публікаціях на політичні теми в групі "Самбір" то тут теж є своєрідна тенденція російських тролей і сепаратистів, яка відповідає цьому застереженні:


Тут так і роблять, але мусять ще писати про АТО.

Критики Путіна в групі ми взагалі не знайшли!

А от як критикують Порошенка наведемо пару останніх постів:









Паралельно цим дописам активно йдуть дописи що влада знищує Правий Сектор і про потребу 3-й майдану!

Тобто, читаючи такі нападки на українську владу можна переплутати і подумати що знаходишся в якійсь сепаратиській групі !

 І ще в цій групі брехливо накручена кількість підписників більше 28 тисяч підписників при кількості населенні в Самборі 35 000!??



  Це вони так брехливо розказують самбірчанам, які не вміють це перевірити



А насправді, коли реально подивитись то самбірчан там всього 6500 чол.



  Крім цих всіх підозрілих моментів є ще багато інших. Наприклад повідомлення про замінування самбірського вокзалу появилось в групі в перші ж хвилини після цього повідомлення...


Переглядів: 1391 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: