Головна » 2015 » Серпень » 16 » Якщо є ключі до «бюджетної кишені»-красти не треба…
17:10
Якщо є ключі до «бюджетної кишені»-красти не треба…
123456

 Здогадуєтесь чому? Без окулярів і так все видно, як на ладоні. Кілька паралелей. Підприємець-меценат Ярослав Кузьмяк нещодавно відкрив роздрібно-гуртовий комплекс «Люкс» про що ми вже писали. Перед цим за власний кошт  влаштував паркінг на 8 автомобілів. Зовнішнє освітлення на цьому відрізку також провів з власної кишені до того ж підключив на свій  приватний лічильник.

 Роман Конишак- приватний підприємець, що поруч має виробничі площі на цій же вулиці Шевченка, з однодумцями також зібрали кошти(57тис.грн.) для закупівлі хідникових поребриків, часткове впорядкування пішохідної зони тощо.

 Цю ініціативу підтримало МПП «Ліля» ,чия територія межує з «Новою поштою» та іншими комерційними  структурами , але вже за бюджетний рахунок ,тобто за кошти платників податку.

 Світлини засвідчують, що робітники підлеглі пану Бичику тобто куратору МПП «Ліля» залишили по собі будівельні остатки. Чому не завезли родючого грунту, чому не засіяли травкою, чи не розбили квітникові рабатки? Як кажуть, питання риторичне.

 Можна дорікнути цьому малому приватному підприємстві  про безлад на виробничій території . Як за таких обставин вимагати від інших господарських субєктів дотримуватись чистоти і порядку, коли з цим не все гаразд у «правої ратушної руки».

 Михайло Припін, мешканець м. Самбора

Переглядів: 716 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Гель   (18.08.2015 16:25) [Материал]
Вші в квадраті спить і міську господарку бачить. Хто в парку живе і за бюджетні кошти,(1,5млн.грн.) додому каналізацію веде.Ідуть молодиці- несуть паляниці, то мені господи, ідуть дівки несуть колотівки, то тобі господи( з ратушної заповіді проповідника ВШІ)

2 Вші   (18.08.2015 07:46) [Материал]
А шо,Копиляк,то господарник.Сміттярки гарні купив .Стало чистіше ніж за іншого господарника Кота.Стелить бруківку,зробив кільця.Ся старає.А шо зробив Кузьмяк,посадив 6 дерев та поклав ходнік коло свого склепу,але нерой,йому треба за то вручити медаль.і ше він ся інтересує футболом і має файного джипа.

1 Камбур білоруський   (17.08.2015 15:58) [Материал]
Самбірські куранти звонять- Вші на вихід.Верніть справжній футбол У Самбір, а не грамоти Бульбі.Через два місяці каюк і небіжчики. Встигайте стадіон бруківкою застелити і на жидівсьому цвинтарі пляци поділити.Весело коментувати а нема чим сра.. Де міські виходки? Вші приватизовані. Га. Знаємо, пам"ятаємо!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: