Головна » 2015 » Серпень » 18 » Такого розгромного рахунку і старожили не пам"ятають- 0:8 на своєму полі
20:48
Такого розгромного рахунку і старожили не пам"ятають- 0:8 на своєму полі
123456
Минулої неділі сільські хлопаки Боринич, що біля Ходорова Жидачівського району , в черговому матчі першості області серед сильніших команд, завдали прикрої поразки самбірським футболістам.

Такого розгромного рахунку і старожили не пам"ятають у рідних стінах. Що тут коментувати? Ще недавно на футбольних афішах рекламували "Самбірська міська рада".

Успадкувавши команду, яка виборола кубок області , дійшла до фіналу першості України серед колективів фізкультури, так зганьбити колишню славу треба ще вміти. Брент "ратуша" автоматично не спрацював , а весь тренувальний процес пустили під укіс. Рахунок тому логічне підтвердження.

Із сімома очками після одинадцяти турів посідаємо третє місце ззаду.  В активі тільки один виграш, 4- нічиї і 6- поразок  Для порівняння скажемо,що сусіди з "Кар"єру"- Торганович мають рівно на десять очків більше.

Годі доказувати, що футбол наймасовіший вид спорту.Становище в якому опинилась головна дружина міста не може не викликати тривогу.До певної міри характеризує рівень відповідальності тренерів і їх ратушних опікунів.
Переглядів: 667 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Роман   (21.08.2015 08:32) [Материал]
Цим все і сказано! Кузьмяк підняв самбірську команду і стадіон . А бульба назад заганяє! Скоро ще кольцо (яйцо) серед стадіону поставить))))

2 Ксьонз   (20.08.2015 21:41) [Материал]
Бульбі Слава! А куди піти у вихідний день? За кузьмака можна було ще й пива на халяву напитись.Футбол був цікавий. Тисячі людей відвідували стадіон. Ниська при такій грі одиниці приходять. Одне розчарування від видовища.Молодь тягнеться до наркоти, а не до спорту.Треба щось міняти но не шило на мило. Включаймо черепки і думаймо-гадаймо.До влади мають прийти свіжі молоді люди. Окей!

1 Петро   (20.08.2015 14:41) [Материал]
Слава Бульбі!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: