Головна » 2015 » Серпень » 24 » Вітаємо вас з великим національним святом — Днем Незалежності України!
07:18
Вітаємо вас з великим національним святом — Днем Незалежності України!
123456



Вітаємо вас з великим національним святом — Днем Незалежності України!

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.

Бажаєм вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу!



Переглядів: 671 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 tarastersh   (24.08.2015 15:18) [Материал]
У січні 1986 року на Різдвяні свята в м. Самборі, в присутності кількох друзів я сказав, що буде НЕЗАЛЕЖНА САМОСТІЙНА ДЕРЖАВА УКРАЇНА  під жовто-синім прапором. В1991 році ,коли піднімали на Самбірській ратуші жовто-синій прапор я висловив думку, що аж не віриться, що без пролиття крові українці отримали НЕЗАЛЕЖІСТЬ від Московії (колишнього СССР). Тоді я сказав, переживаю за те, що українці змушені
будуть  заплатити кров’ю за свою НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.  Хотілося тоді – щоб я помилився.


У листопаді 2004 року – одним із перших міських голів привіз колону з семи ЛАЗів в Київ на Помаранчеву революцію і як Самбірський міський голова (перший з міських
голів) виступив на Майдані, щоб всі інші міські голови привозили людей на Майдан для повалення режиму Кучми.

З  листопада 2013 до трагічних подій 20 лютого 2014 брав участь в Революції Гідності. Зустрічав на Майдані самбірчан, які також з гідністю стояли на Майдані проти режиму Януковича.  Підчас подій на Майдані уважно дивився в очі тим ,хто після лютого 2014  і до сьогодні є при владі, тим хто причетнийдо здачі Криму, до розкручування гіперінфляції – падіння гривні з 8грн/1$ спочатку до 14 грн/1$, а потім до 24грн/1$ –  тобто тим хто спричинився до пограбування українського народу та втрати частини території України.

Зараз як ніколи стоїть питання збереження НЕЗАЛЕЖНОСТІ!!!Щосьне так в нашій  державі відбувається: – гинуть українські патріоти в «котлах»,які штучно створені!!!– здаються території, під приводом – нібито по Мінських домовленостях  йде вирівнювання нейтральної лінії!!– продовжує падати курс гривні!!!– продовжує падати рівень економіки в державі,ціни пішли вверх а зарплати, пенсії  стоять ,як заморожені!!!–   розбитідороги по всій Україні реально показують стан економіки в державі!!!–відсутні реальні реформи (податкова реформа, судова реформа, реформа всіх правоохоронних органів, реформа органів
влади)!!!–  не створюється сприятливий клімат для інвесторів в Україні !!!– клани олігархів дальше  продовжують грабувати Україну!!!–вбивають патріотів з “ПравогоСектору”в Мукачево, по наперед спланованій одним із кланів в Закарпатті, операції!!! 

Але попри все це УКРАЇНА НЕЗАЛЕЖНА!!! Вірю в те, що незабаром:–повернем Україні – Крим !!!–повернем Україні споконвічні українські території – Кубань, Ростовську,Воронежську, Белгородську області !!!– виженемо з України олігархічні клани і почнемо будувати багату і по-справжньому НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ!!

З НЕЗАЛЕЖІСТЮ ТЕБЕ УКРАЇНО!!!
З НЕЗАЛЕЖІСТЮ ТЕБЕ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОДЕ!!! 

ТарасТершовчин, м. Самбір

Ім`я *:
Email *:
Код *: