Головна » 2015 » Серпень » 25 » У Самборі буде інститут технологій
20:59
У Самборі буде інститут технологій
123456

Самбірський міський голова та голова Благодійного фонду «Колегіум Анни-Ярославни» Віра Нанівська підписали угоду про наміри щодо створення вищого навчального закладу «Самбірський інститут технологій» (САМІТ).

Про це сьогодні, 25 серпня, повідомив кореспондент IA ZIK.

За словами міського голови Тараса Копиляка, підписання угоди стало ключовим моментом першого кроку з опрацювання та супроводу вирішення питань щодо створення у м. Самборі такого вищого навчального закладу.

САМІТ сприятиме створенню інноваційних центрів для залучення внутрішніх та іноземних фахівців, підприємств, компаній та інвесторів для розвитку професійних освітніх програм та допомоги у створенні стандартів. Інноваційні центри такого формату є типовими в технологічних інститутах Північної Америки, Європи та Азії, де дають стрімкий поштовх розвитку технологічних парків, створюючи систему важливих навичок та ноу-хау в бізнесі.

Слід зазначити, що основною перевагою САМІТу є інноваційний підхід до вищої освіти, що полягає у тісному взаємозв’язку навчання з ринком праці та економічними потребами регіону.


Джерело: ЗІК

Переглядів: 743 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Джахар   (27.08.2015 20:37) [Материал]
Доїздилися до Кийова, що тюрму закрили.коло триста роботяг мали роботу. Тепер що?Всі майстерні рорзікрали. Ще один сторож намагається щось хапанути. Нема що вже. Поділили наверху і внизу.Отак керують і дітям не видно кращої долі. По німецьки- цап-царап.Hende Hoch!

1 Rhbdf k.af   (27.08.2015 17:16) [Материал]
Пиишете бздури. Який інститут. При Копиляку похоронили Дрогобицький університет. З достовірних джерел стало відомо, що вимагали від ректора п. Скотної перерахувати кошти на перекриття даху самбірської філії привавтним підприємством "Ліля". Коли та відмовилась поставили другу кабальну умову- високу плату за оренду. Кінець - студенсько-професорський склад переїхав до Трускавця. Діти винаймали у самбірських господинь житло, купували харчі на ринку у магазинах, частина людей мала роботу.

Все працювало на міський бюджет. А так хто ся вср...? Невістка відома

Ім`я *:
Email *:
Код *: