Головна » 2015 » Вересень » 12 » Почалося з" цвіточків"- "ягідки" ще попереду.
17:03
Почалося з" цвіточків"- "ягідки" ще попереду.
123456
  Ще виборча компанія не набрала офіційного розгону , а адміністративні викрутаси вже почались. Дана заява тому підтвердження. Напевно має рацію пан Несторак, що на самому початку треба давати відкоша порушникам закону. Як відреагують на це правоохоронці покаже час.

Треба здогадуватись,   що це тільки  квіточки, ягодки ще попереду. Починаючи від того, як будуть сформовані  виборчі комісії, яку роль відіграватимуть спостерігачі. Звичайно, головний козир у виборців, як зрегагують вони на гривневу,чи гречану приманку.

Вже не акцентуємо про різного роду теле-радіо-інтернет продукцію. Коли в боротьбу вступлять газетні дзвонарі.

Головне, щоб все проходило в межах Закону , людської гідності, поваги до опонентів. Щоб менше було подібних скарг, щоб не завдавати зайвого клопоту судам та уповноваженим для їх розгляду комісіям, правоохоронним структурам

До виборчої теми, дотримання порядку і чистоти в час компанії, при голосуванні  ми ще не раз повернемось .
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 1003 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 131 2 »
13 Безграмота   (22.09.2015 14:46) [Материал]
Чого вас всіх залоскотало так сильно? Ворон ворону око не викулупує.Відти таньцюйте.

12 Грамотний   (22.09.2015 11:23) [Материал]
Та шо ви тут виписуєте, політики тоде мені. Ситуація така, смотрящим від Порошенка назначений і рулить Солідарністю в районі і місті Матис, а Лопушанський пробує з поміччю Несторака вибити для себе вплив на місто. Не видумуйте дурниць.

0  
11 Oksana   (17.09.2015 19:19) [Материал]
Я свідомо не видалила ці коментарі, що межують на грані дикунства по відношенню до пана Неторака. Перше. Людина офіційно висловила свою позицію до партії влади у ратуші. Як і належить звернулась до правоохоронних структур. Що зловживання начебто були доповнив у своєму коментарі
невідомий автор
 "Меч"- Ходять чутки , що задум Копиляка полягав в наступному..."Далі.  "Меч"- Написав без образ, одним словом виклав свої міркування.

Решта коментарів чистої проби шарлатанство, яким переповнено наше нинішнє буття. Можна лишень припустити звідки вітер дує.Дивуємось, що робить Путін, що наробив з країною Янукович, коли тут в маленькому містечку на рівному місце "з-за кута" сьогодні  плюємо  один на одного, а завтра  зичимо у сірка очі.

10 Меч   (16.09.2015 18:30) [Материал]
Ходять чутки, що задум  Копиляка полягав в наступному:

1). Копиляк дав вказівку керівнику відділу забезпечення діяльності виконкому  - щоб до відділу були запрошені   керівники різних установ та організацій міста та інших осіб, і щоб вони написали заяви про вступ в Самбірську  міську організацію партії "Солідарність" - і сам відвіз ці заяви до Львова в обласну організацію партії "Солідарність", обминувши  встановлений порядок, а саме  - обов'язкову реєстрацію заяв в Самбірській міській організації партії "Солідарність".

2). Якщо би цей процес не відстежили працівники обласної організації  партії "Солідарність" і прийняли цих заявників в члени партії, то наступним ходом Копиляка - мало бути усунення Ігора Несторака на  зборах  Самбірської  міської  організації партії "Солідарність" - шляхом голосування про переобрання голови міської організації партії "Солідарність" - на "свою людину" з числа тих хто подавав в незаконний спосіб заяви про вступ в партію.

3). Після того як людина Копиляка стала би  головою Самбірської  міської  організації партії "Солідарність"  - на  наступних зборах партія прийняла би рішення про висунення кандидатом та підтримку Копиляка  на виборах Самбірського міського голови.

ТА ЦЕ ШАХРАЙСТВО  БУЛО ВИКРИТО І ПОДАНА ЗАЯВА В ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ.

В даний час, правоохоронними органами проводиться перевірка причетності осіб міської ради, в тому числі Копиляка, до цих шахрайських дій.

Громада Самбора  уважно стежить за діяльністю працівників  правоохоронних органів по цьому питанню.

9 Кайф   (16.09.2015 16:06) [Материал]
Гуцул-7, Гуцул-8, Стьопа- одна і та ж особа. Коментарі три написано протягом 5-ти хвилин. Якими почуттями керуєтесь, що так брешете? Боїтесь , що прийде до міської влади або ввійде в нову команду- досвідчений економіст і громадський діяч. Має підтримку народного депутата Лопушенського! Хіба від цього програє Самбірська громада? Набрали страху тому гавкаєте як скажений пес гуцули-стьопи

8 гуцул   (16.09.2015 12:45) [Материал]
Кажут Ігорцю того свого часу і запив з горя жи го на хлопів тєгне.

7 гуцул   (16.09.2015 12:44) [Материал]
Чо чо, та бо того шо той тоже злегка голубим відсвічує.

6 Стьопа   (16.09.2015 12:40) [Материал]
А чо Несторак тоді до Ляшка помічником не пішов, як він такий фахівець з "оральної майстерності", а пішов в помічники до Лошанського?

5 Іванка   (16.09.2015 10:12) [Материал]
Василь Тарасович, та Лопушанський за нього ладен груддю на амбразуру впасти, бо кажут так як Ігорцю, Лопушанскому ше ні одна баба "тойво" не робила.

4 Василь Тарасович   (16.09.2015 09:45) [Материал]
А шо того пияка ше з партії не вигнали? Певно скупердяй Лопушанский го тримає, ну нічо, накопм в ср*ку скоро і одного і другого, казнокради не прийдут до влади.

1-10 11-13
Ім`я *:
Email *:
Код *: