Головна » 2015 » Вересень » 30 » Жоден із депутатів Самбірської міськради не приватизував землю, майно чи нерухомість
09:11
Жоден із депутатів Самбірської міськради не приватизував землю, майно чи нерухомість
123456

За час цієї каденції жоден депутат Самбірської міської ради Львівської області не придбав земельної ділянки, чого не можна сказати про попередню владу.

Про це сьогодні, 30 вересня, повідомив кореспондент IA ZIK.

П’ять років тому, балотуючись на посаду Самбірського міського голови, Тарас Копиляк під час зустрічей з виборцями обіцяв, що, будучи обраним, не допустить, щоб депутати одержували та приватизовували земельні ділянки, як це практикувалося за минулої влади.

Хоча, як сказав голова постійної депутатської комісії із земельних питань Іван Денькович, спроби прихопити земельну ділянку з боку окремих депутатів були. Але на це міська рада не пішла.

Більше того, наголосив голова земельної комісії Іван Денькович, жоден депутат цього скликання не приватизував у Самборі майна та нерухомості.

Джерело:ЗІК

Переглядів: 824 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Lola   (07.10.2015 11:39) [Материал]
Денькович каже-"землю не дерибанили",а я кажу-12 соток дочці Копиляка,12 соток-французу,іт.д.Якщо людина так підло бреше,бо думає,що самбірчани -ідіоти і вірять бздурам голови земельноі комісіі.Кинули АТОвцям "кістку"і ся тішать.Колишніх депутатів,НА ВИЛА,а не до владиt

4 гуцул   (30.09.2015 20:02) [Материал]
Курча,вже тилько літ жию і не відав,же самбірські депутовані-самі ангели з крилами.Та не смішіть курячі єйка..Юж хопили тільки пляців на "підстави",же праонукам старчи.А Іван,то правда,правдивий хлоп.Та ті курвії сини мутили без нього.

3 Ярослав   (30.09.2015 19:48) [Материал]
Якщо журналісти брешуть в Самборі ще півбіди. Тепер вийшли на всю губерню. Кому смішно, а кому плакати хочеться від злодійства за останні двадцять років. Навколо ринку самі мафіозі з будовами на каналізаційному колекторі. До влади пнуться одні і ті ж. Тепер приватизували політичні партії і знову до бюджетного пирога.. Кому мозги компасуєте,що " неприватизували землю, майно чи нерухомість", пане Динькович разом з невідомим писарьом? Добра половина нинішніх депутатів перейшла з попереднії виборів. Яка різниця- не вмер Гаврило та галушка задавила.Навчилися на підставних осіб все оформляти, а людей за дураків мати.Не журналісти, а голодні пси, при живій матері на неї клапсидру про смерть напишуть, аби догодити і рубель заробити.

2 Гамур   (30.09.2015 14:24) [Материал]
Ангели Небесні. Занесуть поіменно в самбірську книгу Гінеса. Може вийдуть на рекорд і на український простір.

1 Манчук   (30.09.2015 13:55) [Материал]
Навіщо вибори проводити- всі такі милосердні, хіба їм кицьки-цицьки браку. Є серед них одна по народному Лошадь. На всіх вистачит і за пляци забудут А якщо сурйозно. Один мацько з татом окружили магазинчиками всю електровню.Може досить брехати бо не буде чим... їсти.

Ім`я *:
Email *:
Код *: