Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Дмитро Добродомов з партією ГР «Народний контроль» і його сателіти до міськради- «свати» нинішнього мера Тараса Копиляка.
11:28
Дмитро Добродомов з партією ГР «Народний контроль» і його сателіти до міськради- «свати» нинішнього мера Тараса Копиляка.
123456

 

Неждано не гадано випурхнула на політичну арену партія Громадський Рух «Народний контроль», де у руля Дмитро Добродомов. Його «принциповість» на Самбірщині оцінили після відомих передач на ЗІКу про місцевих скоробагатьків. Один з героїв телесюжету «Хто в цій хатині живе?» був наш мер Тарас Копиляк. Кінцевий результат  «завзятої» критики- пшик.http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-10-15-1453-читайте більш детально про це.

 

Нині вони немов «свати» ведуть до ратуші цілу команду під  цим прихованим кремлівським  брендом. Розклали кандидатські «яйця» також у партіях «Укроп», Олега Ляшка  тощо.

 

На кожному кроці галасують, що потрібні радикальні зміни, а залучають до місцевого самоврядування   осіб, які «правильно» голосують, в яких слово розходиться з ділом. На жаль їх більшість серед нинішнього складу депутатів. Тепер їм треба вказати на поріг. До влади молодих і перевірених на практиці людей, котрі проявили себе з позитивного боку.

 

Всю критику зосередили на партію «Воля»,кандидата на посаду самбірського міського голову   Юрія Гамара, кандидата у депутати міськради Ярослава Кузьмяка, які ніколи не були у владних кріслах, ніколи не обирались депутатами. Тепер ці визнані і авторитетні особистості стають їм кісткою в горлі на корупційному шляху, на шляху розкрадання громадського майна, дерибану землі.

 

Отже, вибір за Вам самбірчани!

Микола Самбірський, сайпер АТО з Маріуполя

Переглядів: 728 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Михайло   (20.10.2015 14:16) [Материал]
Кінець медової каденції Копиляка-Леськіва. Якою буде Кузьмяка- Гамара пожиємо побачимо. Треба міняти коней. Героям Слава!

Ім`я *:
Email *:
Код *: