Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Ростимо ж ми, гей?!
21:53
Ростимо ж ми, гей?!
123456

У Самборі на 5,1% перевиконано дев’ятимісячний план бюджету

Дохідна частина загального фонду бюджету Самбора Львівської області, без врахування міжбюджетних трансфертів, виконана на 105,1% до затвердженого плану дев’яти місяців.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшилися на 7002 тисяч гривень, що становить 21,8 відсотка.

Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомив кореспондент IA ZIK.

За словами начальника міського фінансового управління Раїси Сас, позитивна динаміка спостерігається із виплатою державного мита, що зросло у декілька разів. Цьому послужило те, що у Самборі  встановили апарат для виготовлення біометричних паспортів, а до того за такими документами мешканцям доводилось їздити до сусіднього Старого Самбора, де вистоювали довгі черги. Там і осідали кошти від мита.

Попередні підрахунки свідчать, що цього року через відсутність обладнання для виготовлення біометричних паспортів, Самбір у своєму бюджеті не дорахував понад мільйон гривень від збору мита.

Для наповнення бюджету міста влада більше уваги приділяє контролю за сплатою закладами торгівлі, харчування і АЗС акцизного податку з реалізації алкоголю, тютюну та нафтопродуктів.

Переглядів: 735 | Додав: Oksana | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: