Головна » 2015 » Жовтень » 22 » М"яч над баскетбольним щитом
13:45
М"яч над баскетбольним щитом
123456

Ось і цього разу у спортивних залах ДЮСШ, педагогічного коледжу імені Івана Филипчака та ЗСШ №7 міста завершились змагання з баскетболу  в рамках комплексної програми ХХІV спортивних обласних ігор, присвячених року Андрея та Климентія Шептицьких.

Завзяте суперництво вели   9 чоловічих та 7 жіночих команд.Спортсменів  привітали  заступник начальника Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Валерій Янюк та  начальник відділу в справах молоді та спорту виконавчого комітету Самбірської міської ради Володимир Яцковський.

Честь зустрітись у фіналі здобули команди  господарів майданчіків, Сокаля та Червонограда.

Перемогу  святкували, як серед чоловіків, так і жінок самбірчани. Друге та третє місця поділили між собою баскетболісти Сокаля І Червонограда.

В тому, що баскетбол у Самборі в пошанівці велика заслуга ветерана цього виду спорту св.п. Богдана Івановича Яцківського, який змалку  прищеплював землякам любов до фізичного гарту, та й не тільки,  і зокрема сину Володимиру. Як кажуть, естафета поколінь перейшла в надійні руки.

Природньо, що поряд з пам"яттю духовних велетнів  Галичини Андрея і Климентія Шептицьких, самбірчани вшановують ветеранів фізичної культури і спорту свого краю. Ці традиції бережуть і примножують.

Антон Рогач, м. Самбір

Переглядів: 644 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мамай   (22.10.2015 14:58) [Материал]
Може я щось не розумію. Тоді поясніть. Батько за прізвищем був Яцківський. Так підписував замітки до газети. Мама також була Яцківська по чоловіку.Чому син став Яцковським ???Поясніть.Дякую.

Ім`я *:
Email *:
Код *: