Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Рахункове «дишло» на ток- шоу Савіка Шустера та світоглядна "еволюція" нардепа Дмитра Добродомова
11:47
Рахункове «дишло» на ток- шоу Савіка Шустера та світоглядна "еволюція" нардепа Дмитра Добродомова
123456

                                               

З "червоного дивана" на "добродомівського коня"

Оксана. Нищенаведений матеріал був опублікований ще 3 травня ц.р. має свою історію.Вирішили до неї  повернутись і нагадати самбірчанам напередодні місцевих виборів. І ось чому. Тарас Копиляк( самовисуванець на міського голову) зумів пересісти з «червоного дивана» на"добродомівського коня". Вершник з нього виявився справним,  попутчиком став східний вітер у вигляді політичної партії Громадський Рух «Народний контроль».

Як ця зміна ідеологічного забарвлення ,від чолового  місцевого осередку «Народного фронту», до ГР «Народний контроль», відібється на кінцевих результатах виборів покаже час.

Днями на ZIKу вийшов матеріал в якому повідомлялось, що дружина секретаря комітету Верховної Ради України по боротьбі з корупцією Дмитра Добродомова спромоглась за рік підприємницької діяльності купити квартиру у Києві і авто Мерседес.

В чому збігаються інтереси самбірської політичної ,чиновницько-бізнесової  еліти в особі Тараса Копиляка  та нардепівської добродомовської чети питання риторичне.

Авторитетна і поважна публіка  збирається на телевізійному ток-шоу Савіка Шустера. Тепер її ареною є 112 канал. Не стала винятком і дискусія 24 квітня ц.р. Та спочатку повернемось до полеміки, що розгорілась 17.04 . ц. р. Під її  фініш, ведучий несподівано поставив на голосування аудиторії, яка за його словами, "представляє всю Україну", питання правдоподібності  листа надісланого політтехнологу Володимиру Фесенку від імені ніби то організації «Української Повстаньської Армії», в якому остання взяла на себе вину  резонансних київських вбивств  Олега Калашнікова та Олеся Бузини.

 В ході полеміки виразно переважала думка, що  це «рука московського ФСБ». 

Були й протилежні припущення, зокрема відомого про-януковицького журналіста Вячеслава Піховчика.  Але опитування нежданно-негаданно показало  результат -60 : 40, тобто ймовірну правдоподібність листа від  так званої організації УПА.

 Мимоволі пригадалось політичне ток- шоу з участю цього ж ведучого Савіка Шустера на телеканалі  «Інтер» - «Великі Українці» кількохрічної  давності, коли український Пророк  Тарас Шевченко опинився, образно кажучи, на задвірках(в т.зв. голосуванні зайняв лиш 3 місце серед"Великих Українців"). Інакше тоді і не могло бути, адже парадом інтеропитування тоді також командував Діма Табачник.

 Сценарій продовжується: далі  «запудрюють» нам мізки за допомогою рахункового «дишла»,  уже після революції гідності.

 Тепер до іншого. Не обминув чергове ток-шоу 24 квітня  і «частий гість», секретар комісії Верховної Ради України з питань боротьби з корупцією Дмитро Добродомов. Іноді складалось враження, що виступає "суддя" в останній інстанції. Можна було б позаздрити  його експертним  економічним оцінкам в  прорахунках нинішнього уряду. Особливо, коли доводи  грунтувались на висновках звільненого з роботи Голови Державної фінансової інспекції Гордієнка М.Г.  Не наш рівень і мета давати оцінку викладеним фактам, хоч певна упередженість прослідковувалась неозброєним оком. Занадто вже хизувався пан Дмитро своєю ерудицією, обізнаністю з усіх обговорюваних тем. Навіть пані Тимошенко, в якої настав ніби зоряний час критики Яценюка, цього вечора  у викладених слайдах підтверджувала це більш аргументовано, і коректно по відношеню до діючої урядової команди.

Телеглядачі нашого регіону  мали  нагоду оцінити   позицію «принципового журналіста»  Дмитра Добродомова на телеканалі ЗІКу (2012р.) в передачі  "Хто тут живе?», коли «викривав корупційну  діяльність» перших керівників Самбірського району та міста Самбора. За змістом  вони налаштовували "героїв" і телеглядачів  на блаженну атмосферу, яка змахувала на театральні вистави. (Для повноти вражень  перегляньте: http://sambirmajdan.at.ua/news/2012-04-01-135  також

http://zik.ua/tv/video/3146/

Головне, що після цих шоу кінцевий результат був нульовий.

Можна лишень позаздрити світоглядній "еволюції" журналіста, народного депутата України, секретаря комісії Верховної Ради по боротьбі з корупцією Дмитра Добродомова, яка іноді  співпадає з рахунковим "дишлом" Савіка Шустера. Воістино місце сидіння- визначає точку зору.

Антон Рогач, м. Самбір

 

 

Переглядів: 1426 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Микола   (15.10.2015 09:08) [Материал]
Перегляньте відповідь самбірчан на це відео
https://www.youtube.com/watch?v=lHioxYNEbMA

3 Сліпець   (02.05.2015 22:25) [Материал]
Віддаль від Львова до Самбора 80км. Самбірські"вожді" нібито погодились віддячити "уявному  ведучому" половину дороги ковбасою.-до Великого Любеня.Ціна 1кг.=73,30грн.(дрогобицької). В одному метрі 4кг. Задача: який дохід" ведучого", якщо 1s=7,70грн.?В кожному жарті є дошля правди. Отже рахуємо разом.Кращого матиматика чекає приз.

2 козак мамай   (26.04.2015 15:07) [Материал]
добродомови-білаки-коти-піховшики-яреми- одного ряду істотки продажні

одного

1 Світогляд   (26.04.2015 10:41) [Материал]
Як на цьому фоні виглядали ініціатори творчого телевізійного задуму, імпровізуючи принциповість - це інший бік медалі. Можливо вплинули ринкові відносини, де кожен має право на місце під сонцем , точніше під "дахом" хатини «Хто тут живе?» .

Ім`я *:
Email *:
Код *: