Головна » 2015 » Жовтень » 31
Минулої суботи депутат міськради Ярослав  Кузьмяк був у своїй  стихії. Всі знають його ,як такого, що любить  порядок і чистоту на виробництві, прилеглій території Тому вирішив почати наводити його також на виборчому окрузі №12, що по вул. Шевченка, звідки мешканці делегували відповідні повноваження ,як народного обранця.

На комунальну службу не покладався,  обходився власною технікою. А це і самоскиди, автонавантажувач. Своїх робочих озброїв бензопилами, бензокосарками, потрібним інвентарем. На підмогу вийшли також і жильці будинків.

Спільними зусиллями обрізали деревця, підмітали хідники, прибирали всякий непотріб, якого через нехлюйство нагромадилось досить.
Переглядів: 1260 | Додав: Oksana | Дата: 31.10.2015 | Коментарі (4)

Оксана. Програмні тези політичної партії "Воля" і  її симпатиків та думки викладені п. Чекас співпадають. Так що до праці разом- громада і влада, влада і громада.

Вибори скінчилися,та залишився ...вибір.Дихаймо глибше,місцеві вибори відбулися.Влада оновилась-обрано нового Самбірського голову і депутатами стали гідні люди,які працюватимуть для самбірчан.Та в рядах депутатства ще є багато пустослівних популістів ефективних виключно для власноі кишені.

Найнижча за історію явка,застосування адмінресурсу на користь староі корумпованоі влади,обовязкова"партійність",мінімальна кількість молодих людей у списках, привели до того що,виборці "проголосували ногами".Тому не одягаймо рожеві окуляри і не мріймо,що корупційні принципи роботи місцевоі влади "кануть у лету". Потрібен,ні необхідний,контроль за діяльністю новообраноі влади.

Кожен самбірчанин прагне поліпшення свого добробуту та торжества права і законності,тому треба перестати бути пасивними
Переглядів: 863 | Додав: Oksana | Дата: 31.10.2015 | Коментарі (1)