Головна » 2015 » Жовтень » 31 » До праці разом- громада і влада
09:12
До праці разом- громада і влада
123456
Оксана. Програмні тези політичної партії "Воля" і   її симпатиків та думки викладені п. Чекас співпадають. Так що до праці разом- громада і влада, влада і громада.

Вибори скінчилися,та залишився ...вибір.Дихаймо глибше,місцеві вибори відбулися.Влада оновилась-обрано нового Самбірського голову і депутатами стали гідні люди,які працюватимуть для самбірчан.Та в рядах депутатства ще є багато пустослівних популістів ефективних виключно для власноі кишені.


Найнижча за історію явка,застосування адмінресурсу на користь старої корумпованоі влади,обовязкова"партійність",мінімальна кількість молодих людей у списках, привели до того ,що виборці "проголосували ногами".Тому не одягаймо рожеві окуляри,і не мріймо,що корупційні принципи роботи місцевоі влади "кануть у лету".Потрібен,ні необхідний,контроль за діяльністю новообраноі влади.

Кожен самбірчанин прагне поліпшення свого добробуту та торжества права і законності.тому треба перестати бути пасивними очікувачами появи чесноі та відповідальноі влади.

Роки,коли ми не брали на себе відповідальності привели нас до розквіту олігархів та корупціі,до нищення законності та права.Зявились маленькі царьки та великі диктатори,влада проросла нечесними правилами та поганими звичками.

Відсутня політична,економічна ,юридична відповідальність за скоєні злочини та неефективну ,протиправну,злочинну діяльність.Тому громада зобовязана у такий важкий для Украіни період , дати чітко зрозуміти владі,хто ій ДЕЛЕГУВАВ ПОВНОВАЖЕННЯ і заставити якісно виконувати своі функціі.

Ми не можемо бути спостерігачами,якщо,"наша хата" і надалі буде скраю,тоді МИ БУДЕМО ЖИТИ У КРАІНІ І МІСТІ ЖЕБРАКІВ та купки мільйонерів-нуворишів.Не можна дозволити новообраним йти "протоптаною стежкою староі",тобто,ізолюватись від громади та контролю.Інакше,ухвалені  рішення будуть виключно на догоду комерційним та клановим інтересам депутатів.

Кожне громадсько активне середовище мусить шукати однодумців,обєднуватись і створювати нові громадські ініціативи і з іх допомогою впливати на прийняття рішень.Маємо гарний приклад Самооборони та Автомайдану.
Правда,багато іх членів вже у владі,а голова САмооборони Самбірщини обраний мером.

Системна публічна звітність(шкода,що папєрєднікі нею не грішили)є один із стовпів,на яких тримається ЧЕСНА ВЛАДА.На контролі в громади повинно бути формування місцевого бюджету,його ефективне використання,ухвалення рішень щодо комунального майна,земельних ресурсів та кадровоі політики.Тому влада і громада повинні піти НА ЗУСТРІЧ один одному і тоді не буде протиріч та непорозумінь.Це зробить наше місто більш європейським та прогресивним.Заради памяті тих,хто загинув на Майдані та на війні.ЗАради наших дітей,заради старшого покоління та майбутніх поколінь

МИ ЗОБОВ"ЯЗАНІ СТАТИ СПРАВЖНІМИ ВЛАДНИМИ КОНТРОЛЕРАМИ І ДОПОМОГТИ  ОЧИСТИТИСЬ.Нам треба лише повірити у власні сили і стати творцями свого добробуту,та добробуту рідного міста.

Крім нас це ніхто не зробить! Слава Украіні!

Галина Чекас, м.Самбір


Переглядів: 866 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Галина Чекас   (31.10.2015 12:24) [Материал]
До написаного червоним стосунку не маю.

Ім`я *:
Email *:
Код *: