Головна » 2015 » Жовтень » 31 » Без метушні і галасу до реальних справ
19:06
Без метушні і галасу до реальних справ
123456
Минулої суботи депутат міськради Ярослав  Кузьмяк був у своїй  стихії. Всі знають його ,як такого, що любить  порядок і чистоту на виробництві, прилеглій території Тому вирішив почати наводити його також на виборчому окрузі №12, що по вул. Шевченка, звідки мешканці делегували відповідні повноваження ,як народного обранця.

На комунальну службу не покладався,  обходився власною технікою. А це і самоскиди, автонавантажувач. Своїх робочих озброїв бензопилами, бензокосарками, потрібним інвентарем. На підмогу вийшли також і жильці будинків.

Спільними зусиллями обрізали деревця, підмітали хідники, прибирали всякий непотріб, якого через нехлюйство нагромадилось досить.

Перед цим на прибудинкову територію завіз кілька автосамоскидів щебеню, встановив електроопори із світильниками з підключенням до загальної мережі. В планах прокласти бруківку на хідниках, внутрішляхову дорогу покрити асфальтобетоном тощо.

Турбує його, що немає жодного спортивного та майданчика для дітвори. Про духовні потреби подбала регілійна громада, а от для фізичного гарту дітвори, підлітків та й дорослих нічого не передбачено, хоч територія дозволяє це зробити.

..

Націлює виборців на те, аби активно долучались до громадської роботи. В найближчих планах створення в цьому мікрорайоні приватного ЖЄКу, ОСББ( об"єднання співвласників багатоквартирних будинків). До речі, жильці семидесятиквартирного будинку №76 вже значаться ,як житлово-будівельний кооператив "Колос". Його голова Тетяна Ревть тепер заклопотана, як перевести його у більш вигідну форму утримання та обслуговування житла- ОСББ. Це дасть змогу приватизувати 0,62га землі і щомісячну плату в розмірі тисячу гривень повернути на благоустрій.

.

На світлинах:
                   -виборча програмка Ярослава Степановича, яку він реалізовує словом і ділом;
                   -за кермом самоскида депутат міськради Володимир Круль, який приїхав на підмогу колезі, сподіваючись, що
                    завтра і його виборцям підставлять плече;
                   -Ярослав Степанович(в центрі) у господарській суєті;    
                   - голова кооперативу "Колос" Тетяна Ревть  задоволена суботньою толокою, а тим часом працівники "Кайзера" очищують  громадську територію від сміття . Поруч церква і гріх не підтримати християнські цінності.

Слід сподіватись, що і інші  депутати наслідуватимуть цей  добрий почин. Так крок за кроком наводитемо порядок в рідному місті, де живемо, працюємо,де виростають наші діти, онуки.

Переглядів: 1260 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Гопник   (02.11.2015 12:26) [Материал]
Як хочете його називайте чи самбірський металіст чи меценат копаного бальона чи олігарх, а найбільше пасує самбірський ахметов. Хоч бочка-каса не бездонна.Слава Україні.

3 гуцул   (01.11.2015 22:07) [Материал]
Шкода же Славку не пішов на бурмистра.Мали ба файного господарника .Ше не має в кишені картки депутованого,а вже почав рух.А Юрцю зара прийде,почне зводити порахунки з бульбов,чистити кадри.шукати ворогів.А коли до господарки..?

2 Айвенго   (01.11.2015 14:55) [Материал]
Майбутній мер!!!!!!

1 козак мамай   (01.11.2015 14:25) [Материал]
КОЖЕН З НАС Є ЛИЦЕМ ДЕРЖАВИ!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: