Головна » 2015 » Листопад » 5 » Матч Україна- Словенія. Як придбати квиток?
19:24
Матч Україна- Словенія. Як придбати квиток?
123456
У Федерації футболу України: квитки на матч збірних України та СловеніЇ

Враховуючи надмірний попит та ажіотаж навколо матчу плей-офф національних збірних команд України та Словенії, що відбудеться 14 листопада о 19:00 на «Арені Львів», вважаємо за необхідне надати детальну інформацію щодо реалізації квитків.

Кількість місць на стадіоні «Арена Львів» - 34 300. Наразі, станом на 5 листопада продано:

-  6 414 квитків  на сайті www.ufi.com.ua

-  6 335 квитків в касах стадіону

-  1 396квитків заброньовано для вболівальників збірної Словенії

-  6 254 квитків отримала Львівська Федерація футболу

-  10 079 квитків заброньовано за заявками від регіональних федерацій футболу.

Також, згідно договірних зобов’язань, 1700 квитків видається безкоштовно представникам УЄФА, спонсорам та партнерам Федерації футболу України, делегації Футбольної Асоціації Словенії.

Для надання ще більшої прозорості ситуації проілюструємо Вам систему продажу квитків на сайті www.ufi.com.ua. На поточний момент у базі сайту зареєстровано 81 310 користувачів. В перший же день продажу квитків на матч Україна – Словенія сайт

відвідало 24 806 осіб.

Квота квитків під реалізацію на сайті – 6800. Таким чином, фактично за день-два з моменту запуску продажу 1980 осіб придбали 6 414 квитків.

Ми розуміємо, що кожен справжній вболівальник хоче підтримати головну команду у вирішальному двобої саме своєю присутністю. Проте збільшити вміщувальну здатність спортивної арени можливості ми не маємо.

А провести матч саме на «Арені Львів» надзвичайно важливо для емоційного настрою команди, що напряму впливає на очікуваний результат. Адже до цього часу матчі плей-офф у Львові не проводилися.

Тож, сподіваємося на Ваше розуміння та гарячу підтримку «синьо-жовтих», незалежно від того, вболіваєте Ви на трибунах чи перед екраном телевізора.

Зі свого боку, запевняємо, що у разі наявності залишку квитків, не викуплених на сайті чи за колективним замовленням від регіональних федерацій, уся доступна квота надійде у продаж в каси стадіону «Арена Львів».

Інформація про наявність квитків та про поновлення їх продажу в касах стадіону з’явиться не раніше 10 листопада.

Граємо за Україну!"

Джерело: ФФУ

Переглядів: 678 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: