Головна » 2015 » Листопад » 12 » "Прозоро, так прозоро..."
18:11
"Прозоро, так прозоро..."
123456
Результат пошуку зображень за запитом "Комунальне підприємство" Нещодавно відбулась сесія міськради. Всі очікували, що на ній буде сформовано вся решта команди Юрія Гамара, адже відомо, що окрім секретаря ради та постійних депутатських комісій далі- застій. Тим не менше серед кількох питань винесених на розгляд були й нагальні, зокрема про зміни в бюджеті у зв"язку із харчуванням пільгових категорій школярів.

А далі,  депутатам запропонували  погодити  угоду з Комунальним підприємством(О) на вивіз побутових відходів.

Нагадаємо, що попередній склад депутатів ще в липні загальмував цей процес . Тепер вирішили з плеча все надолужити. Відповідна депутатська комісія ще не встигла розглянути це питання. І зрозуміло чому. Ініціативу проявив ратушний юрист, він же  вдруге обраний  депутатом  міськради( цікаво з чиєї подачі був включений у список партії "Солідарність"?) Роман Пицик. І так в попихах добились позитивного голосування. Підкреслимо- тендер з одним учасником.

Напрошується запитання: чому така поспішність? Якщо вже майже півроку протермінували без угоди то могли б почекати  ще трохи. По місту поширились чутки, що визначальну роль у цій справі відіграли "рішали в рясі", таким чином ,підставляючи авторитет керівника міста.


Вийшло, як і обіцяли перед виборами:"Прозоро, так прозоро".


Переглядів: 932 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 141 2 »
14 Роман   (25.11.2015 15:18) [Материал]
Коли хтіли  насолити у місті сміття не вивозили. Потім під ратушу пропонували. Тепер не вийшло. Чиновники почекають, а в Самборі має бути порядок. На мешканцях це не повинно відбиватись. Команда Гамара це врахувала. Молодці! До того ще є економія платні. Сліпецький на своєму місці. Кіпішу не відбулось якби хто не хтів.

13 Тарас   (25.11.2015 10:23) [Материал]
Тарасе непривикай на чуже ,нехай принесе тобі кардаш ,або кордіяка чаю зі школи ,то тобі не в пенсійному що ти халяву гонив на чужому чаю і каві .в сільсій раді всі заробляють чесним трудом гроші і нема лишньоіикопійки ні в кого щоб тебе поіти ,ти гарно хотів би попити чайку ще й чарку на халяву .знаемо ми тебе з пенсійного .

12 Тарас   (25.11.2015 10:18) [Материал]
ой йой : які забичені керують сільською радою ралівки .Нарешті одіне Кардаш Андрейка і всіх працівників в обмундурованіе яке непопало в з зону Ато з рук Кадаша .Злодійня прийшла в селі.такий ненажерливий апетит мае падлючик ,нечим некращий кардаш де йому всього мало що обікрав атовців а показував себе пухнастим волонтером так само сидоричка мае апетит вонючий насрала дітей і тепер хоче жити за користь чужих ,поіхала за границю ягоди збирати що ще втратила своі гроші на дорогу ,аж мусіла заробити на (тотій) щоб верутися до хати .

11 фронт   (24.11.2015 14:53) [Материал]
Може досить нову владу в Ралівці обливати брудом .Добре було коли Бучко з своіми свинями крали все з корита .Ніхто іх невидів як вони паі віддавали фермерам мертвих душ .Андреко не аналог Бучка ,якщо е десь там пару людей як Кардаш Сидорик Павлючик Кордіяка то Андрейко собі дасть з ними ради .

10 сирник   (24.11.2015 14:40) [Материал]
йой шо се робит в селі .правильно качмарови треба землі під будинки .мае там в себе ту рижу бульгалтерку і на неі треба робити на дві сімі .Але напевно новий голова Андрейко буде більші ставки брав за землі я би знала то навіть би неголосувала за тих злодіів ,Навіть би неподумала що то така злодійня се розвела в ралівці ,чула за бучка ,чула за павлючика ,за качмара ,а за тих кардашів андрейка і сидоричку нич нечула .але казали в селі що сидоричка десь там якусь обдурила на великі гроші ту з ралівки Стефку Урущачку , та воно всьо лізе би шось вкрасти.

9 іван   (24.11.2015 13:51) [Материал]
о Боже шо се робит в Ралівці .мож книжку писати .Де е Самооборона Чому непильнуют .я неходила на вибори голосувати і більше непіду .а кажут шо то так зверху влада всьо краде .

8 ольга   (24.11.2015 13:47) [Материал]
знаете хочу вам розказати як працюе сільська дада села .Депутат Сидорик Галина зобовязалася що зробить стадіон тобто вдосконалить його під европейський рівень ,але мае надію шо шось трошка звітам вкраде якусь копійку ,і буде мала на прожите .Другий пункт в програмі Галини був домовлений з Михайлом Павлючиком що вони зроблять каналізацію в селі де мав Павлючик домогтися коштів в сумі 400000 тисяч .Після першоі сесіі шановний депутат Сидорик Галина пішла в районну раду до Павлючика Михайла домагатися щоб получити кошти для села ,так як було домовлено до виборів .Але відповідь пана Павлючика була зворотньою і він сказав Галині :ви мене необрали в депутати і в виконком ,значить грошей небуде .Павлючик дав іі відповідь що ви мене кинули і поацюйте самі ,я тоже хотів шось з того мати .А ти пані Сидорик хотіла гроші на стадіон і на каналізаію ,тобі буде того забагато .Хочеш вкрасти втікнути потім в Швейцарію на ягоди .А я хотів щоб гроші витекли в одну трубу і ми би поділилися ,щось і Тарасу трохи кинули ,щоб мовчав і мав на папіроси і на чай щоб нежебрав .ГРОМАДО о такий в них план роботи ,головне вкрасти .

7 мітька   (24.11.2015 13:21) [Материал]
шановні дописувачі :цінуемо ваші аргументи але все цікавіше читати за волонтера Павлючика Михайла ,його вже зрозумів народ Ралівки І прилеглих сіл .Тільки ще добре незрозуміла його та команда з якою він кричав перед виборамт що йде з ними в ногу .Шановний пане Дубневич ,Домчак ,Кімак ,Ви грамотні люди знаете як все прилипае до рук Павлючику женіть його від себе .Ви зрозуміли як і що вартий він .Він все життя намахував своіх рідних лемків , старих поважних людей односельчан .Ви бачите що його навіть і люди необрали в депутати 'а також невійшов в склад виконкому

6 юрій   (24.11.2015 12:51) [Материал]
так цікаво читати на цій сторінці коментарі шо ми аж смішно і дивно шо се робит в селі нашому Ралівки .Стою на базари а люди ходет і всяке розказуют що десь в сільські раді була передача від Бучка до Андрейка а Кардаш Андрійко привіз ревізорів з Киева так перевірели познаходили багато всього що аж визивали швидку допомогу до сількоі ради бо Андрійко Кардаш дістав психічний розлад і забралиго в лікарню .Але другі повідиют що то в Кардашовоі Люби таке з головом се робит .то певно йде по спадкоемости .але як би небуло Андрій се старав познаходив всяке шо бучко робив різні махінаціі .пороздавав землі богатіям за великі гроші .шкода Анрійця няй би робив а як се шось му зробило з головом то дальше незможе робити .казали що мав файну посаду зайнети всіліраді .

5 ведмідь   (24.11.2015 12:39) [Материал]
Оксана невитирай кометарі .Непозорті своеі сторінки гідноі для Самбірчан .

1-10 11-14
Ім`я *:
Email *:
Код *: