Головна » 2015 » Листопад » 13
12 листопада ц.р. в актовому залі Самбірської міської ради відбулась урочиста перша сесія 7-го демократичного скликання. Її відкрила голова міської виборчої комісії Галина Скробало. Під музичний супровід присутні виконали  Гімн України. Потім  п.Скробало оприлюднила результати голосування. Згідно них  міським головою обрано Юрія Петровича Гамара та 34-х депутатів ради.

"Булаву", як символ влади, передав Юрію Гамару, від попередників Іван Лопушанський, який на цей момент виконував обов"язки міського голови. При цьому повідомив,що "Булаву" хотів  передати особисто Тарас Копиляк, але його ніхто не запрошував на це засідання.

З привітальним словом також  виступив Ігор Несторак, як помічник народного депутата України Андрія Лопушанського, який вручив  новообраному міському голові "Вірчу грамоту". В ній нардеп привітав п. Гамара з високою посадою і довір"ям міських депутатів, побажав їм виправдати його перед  самбірською громадою. При цьому наголошено, що хоч   не обрано жодного  депутата обласної ради п. Лопушанський прикладе всіх зусиль , щоби Самбір був гідно представлений на обласному рівні,а відносини були конструктивними і партнерськими.
Переглядів: 1263 | Додав: Oksana | Дата: 13.11.2015 | Коментарі (4)