Головна » 2015 » Листопад » 13 » Урочисте засідання Самбірської міської ради – перша сесія VII-го демократичного скликання....
09:17
Урочисте засідання Самбірської міської ради – перша сесія VII-го демократичного скликання....
123456

12 листопада ц.р. в актовому залі Самбірської міської ради відбулась урочиста перша сесія 7-го демократичного скликання. Її відкрила голова міської виборчої комісії Галина Скробало. Під музичний супровід присутні виконали  Гімн України. Потім  п.Скробало оприлюднила результати голосування. Згідно них   міським головою обрано Юрія Петровича Гамара та 34-х депутатів ради.

"Булаву", як символ влади, передав Юрію Гамару, від попередників Іван Лопушанський, який на цей момент виконував обов"язки міського голови. При цьому повідомив,що "Булаву" хотів  передати особисто Тарас Копиляк, але його ніхто не запрошував на це засідання.

З привітальним словом виступив Ігор Несторак, як помічник народного депутата України Андрія Лопушанського, який вручив  новообраному міському голові "Вірчу грамоту". В ній нардеп привітав п. Гамара з високою посадою і довір"ям міських депутатів, побажав їм виправдати його перед самбірською громадою. При цьому наголошено, що хоч   не обрано жодного  депутата обласної ради п. Лопушанський прикладе всіх зусиль , щоби Самбір був гідно представлений на обласному рівні ,а відносини були конструктивними і партнерськими.

Потім всі присутні вийшли  на площу перед міською ратушою.
Після молитви, яку провели священники трьох конфесій- УПЦ КП, УГКЦ,УАЦ, міський голова та депутати міської  ради  прийняли присягу.

Хвилиною мовчання  вшанували пам"ять Героїв Небесної Сотні та вояків АТО, які загинули на Сході України, захищаючи рідну землю.

Перед самбірчанами та гостями цього всенародного дійства виступили міський голова Юрій Гамар та голова районної ради Віталій Кімак.

Похвально, що з першого дня спостерігається консолідація роботи міської і районної влади, чого раніше не дуже було помітно.

По закінченні торжеств  всі присутні під музичний супровід виконали Духовний Гімн "Боже Великий Єдиний".

Також було покладено живі квіти до Пам"ятного Знака Героям Небесної Сотні та на могили вояків АТО на міському цвинтарі.

Тарас Тершовчин, Оксана Лось, м.Самбір

P.S. На цій же першій організаційній сесії секретарем міської ради обрано Юрія Любомировича Дмитришина та сформовано сім депутатських комісій.








Переглядів: 1270 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Мальований   (16.11.2015 09:23) [Материал]
той що в центрі у шкіряній куртці нагадує сталінські порядки. Може і треба. А як ви кажете?

3 Кохан   (15.11.2015 09:43) [Материал]
Копляк не прийшов на інагурацію. Ображений. А де був Кіт? Зато всі вони себе не обділили. Землю приватизували, біля базару все викупили , у місті всю нерухомість а нині тільки збирають данину за оренду. Бре- ху -ни. Всі разом Бре- ху ни! Зло - дії! Алярм!Треба оголосити в Самборі.

2 Козак мамай   (15.11.2015 03:02) [Материал]
ГАМАР - НОРМАЛЬНО! РЕШТА ЯКАСЬ СІРА НЕВИРАЗНІСТЬ!

0  
1 Oksana   (13.11.2015 17:51) [Материал]
Не всі викладені думки одного з авторів (див.офіційний сайт Тараса Тершовчина) ми використали в даній інформації, хоч окремі з них заслуговують на увагу. Зокрема,чому на інавгурації з трьох попередніх міських голів був присутній лишень один -Тарас Іванович? Не будемо чіпляти ярлики :хто "білий", хто "пухнастий"? Висновок напрошується.
Треба віддати належне п. Тершовчину за послідовність у час виборчої компанії та проявлену принциповість в організації дебатів кандидатів на міського голову, недивлячись на спротив  тодішньої влади. Але, як кажуть, немає зла, аби не вийшло на добро. Кінцевий результат,тому яскравий приклад.

Ім`я *:
Email *:
Код *: