Головна » 2015 » Листопад » 18 » Розійшлись по- джентльменськи. У Старому Самборі міський голова симпатик політпартії "Воля"-Ігор Трохим
15:22
Розійшлись по- джентльменськи. У Старому Самборі міський голова симпатик політпартії "Воля"-Ігор Трохим
123456
Тривалий час у Старому Самборі, а точніше 2002 по 2015 роки міським головою обирався Іван Грись. За нинішньої виборчої компанії йому  конкуренцію склад симпатик  політичної партії "Воля" Ігор Трохим, який став прикарпатським градоначальником.


На організаційній сесії  Старосамбірської міської ради, яка відбулась 17 листопада передача булави відбулась у цивілізований спосіб.  Іван Грись щиро привітав  Ігоря Трохима з перемогою на виборах 25 жовтня ц.р., побажав новообраним депутатам місцевого самоврядування плідної праці та продовження реалізації цікавих задумів на шляху європейської співпраці і виконання виборчих обіцянок.


Не обійшлось у цю мить і без традиційних "Многая літа".

ІгорТрохим запропонував секретарем міської ради обрати Лідію Федак та погодити склад постійних депутатських комісій. Ця пропозиція була підтримана місцевими депутатами.

Як ми  вже інформували в м.Турці мером обрано  також представника політсили  партії "Воля" Геннадія Когута.

Отже, в Бойківському краю маємо партійне тріо "Волі" в двох райцентрах і місті обласного підпорядкування:Геннадія Когута, Ігоря Трохима та Юрія Гамара.

Не сумніваємо, що серцем і душею вони покликані служити людям, які виявили їм високе довір"я у цей складний, тривожний і водночас цікавий час. Підставити їм плече і додати оптимізму наш святий обов"язок.
Переглядів: 715 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: