Головна » 2015 » Листопад » 25 » Ювілейна зустріч поколінь
15:48
Ювілейна зустріч поколінь
123456

     Гордість школи
На дворі осінь. Іде дощ. А в народі кажуть: "Дощ - це очищення і на щастя". Отже, нещодавно всі з новою енергією, насолодою і радістю поспішали до рідного порогу  Стрілковицької СЗШ I-II ступенів. Йшли не тільки вчителі, учні та їх батьки, а всі ті хто закінчив школу 50 років тому, випускники ювілейних років, ветерани педагогічної праці, які назавжди підкорили розум і серце своїх учнів.

Шкільні коридори, класи, світлини на відмотаній фотоплівці пригадали нам час, який проводили тут. Привітавши один одного, поділившись враженнями усі гуртом зібрались у клубі на урочисте відкриття ювілейного свята. На гостей  чекала прикрашена сцена, наповнена зала поважних людей, учасників АТО і тих, кому це свято не байдуже.       

В житті школи відбулася знаменна  дата - 50-ти літній ювілей.     Щоб Всевишній благословиив торжество "Зустріч поколінь", рідній Україні дав мир і спокій. Ведучі запросили усіх до спільної молитви.

Шановними гостями на святі були: Охріменко Леонід Володимирович- начальник відділу освіти Самбірської РДА, Бобак Андрій Іванович - заступник голови Самбірської районної ради, Несторак Ігор Йосипович- помічник-консультант народного депутата  Лопушанського А.Я., Шехович Ярослав Дмитрович - сільський голова, Хробак Олександра Василівна - колишній сільський голова, ветеран педагогічної праці, Дідун Тетяна Леонідівна - завідувач дошкільним навчальним закладом "Дзвіночок". журналіст Сенейко Микола Леонович.

.

Ця подія стала визначною  для всього регіону.  Леонід Охріменко підкреслив , що цей навчальний заклад- один із передових і найкращих шкіл на Прикарпатті. Вітали не лише добрим і щирим словом, а й обдарували подарунками. Очільник освіти спрезентував школі ноутбук, п.Несторак від імені народного депутата А.Я.Лопушанського - комплект комп"ютерної техніки, (системний блок, принтер ,ксерокс), Микола Сенейко на добру згадку про себе - книгу з автографом.  

Під час свята зачаровувало все: пісні, танці, вечорниці у виконанні учнів та вчителів, глибокий ідейний зміст, музичний супровід  гурту сімї Іваників.    Ще одним виховним моментом стало вшанування памяті хвилиною мовчання загиблих воїнів в зоні АТО, працівників школи, які відійшли у вічність.   А запрошеним учасникам АТО аплодували стоячи.       

 Завершилась ця урочиста мить традиційним шкільним дзвоником і вальсом. Директор школи Гамерський Віктор Степанович  разом із завучем школи Капустинською Галиною Петрівною розрізали  ювілейний торт, виступили із словами подяки. Не обійшлось без бойківського: Многая літа!   

Вчитель - це дзвінке, ніжне і світле слово. Це слово закликає до праці, до ідеї і творчого пошуку. Саме такі наставники навчали мене у Стрілковицькій школі.      

Оксана Саврун,Стрілковичі- Самбір
Переглядів: 1004 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 9
9 макар   (01.12.2015 15:04) [Материал]
Шановні жителі Ралівки ви зовсім не по темі робите дописи .Тут треба говорити про освіту ,а не про село .В школі директор Андрейко Я П ,разом з Сидорчуком і Охріменком скоро пропють школу ,Зі школи зробили прохідний двір ,пивнушку .Але зі слів Андрейка Я П зрозуміло що е защо пити .Андрейко при одній пянці розказував що коли в Охріменка святкування день народження ,то він збирае з цілого району до 30 тисяч доларів .Такий апетит проявився і нашого директора школи .Шановні батьки будьте обачніші недавайтеся і некупляйте знань за гроші .

8 ольга   (01.12.2015 14:55) [Материал]
Нежуріться Сидоричкою .Та прекрасна мадам знае чого іздит до Андрейка .Во наплодила бахурів і хоче тоже щось з того мати ,Галька Сидорик і Кардаш Андрій почерзі будуть пильнувати сільську раду .Хоч привозили двох перевірку робити ,але Бучко гарно славно намахав Тарасика А тарасик кардашів і сидоричку. Бучко пообіцяв йому тарасику. буду помагати тобі тільки нероби мені шкоди А жінка Кардаша повиганела тих аудиторів з хати ,надоіло іі прати і істи давати ,а з того всього Андрійко хотів йти в АТО ,посварився з Ірцьою і чуть се незастрілив

7 віолетта   (01.12.2015 14:42) [Материал]
та люди правильно говорять ,кажут що Сидорикова Галя мае роботу в сільські раді .кожний день зране дивитьсе чи всі е на роботі ,бере аналізи чи неходет пьені працівники .Десь кажут що розчинила в селираді на стриху закваску на самогонку .Аби мав Андрейко шо поставити як преідут перевірьеющі . А дупутат Петрусько Гермен кожну неділю або по вихідних буде приізжив до сіліради прибирати ,бо вже се Тарасьо засрав шо ще небуло коли .Кардаш му вбіцев з Германіі привезти якесь начине до сільськоі ради ,може якесь приладе би було начимусь робити .Може се вдаст Андрійку якесь черепе привезти ,би мала Гальце на чім Тарасе підвозити до міста з міста .Там в селіраді засідали комісіе і казали що будут наймати охоронце Голові .Гале юш се змучила сама го пільнувати .

6 Іванка   (29.11.2015 11:32) [Материал]
В ралівці тільки пишуть Андрейко ,Кардаш ,Сидорик ,Павлючик .Треба ще розібратися зі старими злодіями ,і просто так невідпусити іх .як вони розікрали всьо ,по декілька земельних ділянок в цих осіб,за що покупили по декілька квартир ,за що побудували хати .Йде розмова що Бучко разом з Качмаром і Вагурак мають в Ралівці по декілька квартир .О тих злодіів треба перевірити . А новим людям дайте дорогу нехай щось роблять ,нехай жокажуть що дійсно е зміни ,навіть то що змінили голову .Про мхайла Павлючика ви тоже будете ще жаліти ,якби невін то змін в Ралівці невідбулося .

5 сусід   (27.11.2015 13:41) [Материал]
Та в ралівці всьо ясно з директором школи на нього працюе в дома цілий колектив ,в цьому році навіть в нього копали картоплю дома ,після копки картоплі всі вчителі ходили пяні .Ганьба такому директору школи , що сімя невміе нічого робити .

4 василь   (27.11.2015 12:57) [Материал]
та тут всьо ясно чому непхаеться Охріменко до Ралівськоі школи ,тому що тут носа запхав Дубневич ,і в його команду підмастився Павлючик Дубневича підставна фірма встановлюе вікна в школі ,а михасько тоже хоче щось трошки вкрасти .

3 марія   (26.11.2015 18:59) [Материал]
Звертаюсь до Богдана .Охріменко порядний чоловік який тримае ще в районі порядок .Якщо б не Охріменко Зайці разом с директором давно би хвости позадирали ,а то вчасно він ім обрубуе .А що до Павлючика то основний корупціонер ,який краде і нізким неділиться .А Ралівській школі такий невигідний ,самі голодні .Крапка .Порахунки зводьте між собою .Процес пішов .

2 Богдан   (26.11.2015 17:07) [Материал]
Не зводьте порахунки . Діти з села Найдорф ходять до школи № 10 м. Самбора.В школі Ралівка і дитсадку свої проблеми .Звертайтесь до Охріменка і Павлючика. Відповіть-Де корупція.Крапка.

1 василь   (26.11.2015 12:41) [Материал]
дійсно е про що поговорити ,таких як Охріменко Л В більше керівників небуде в районнім відділі освіти ,хвала таким керманичам які дбають і допомагають .Також гарна і славна школа де дае зннання учням цей педагогічний колектив .А вот е в районі школа це Ралівська напевно сама більш хабарна ,багато жителів прилеглих сіл такі як Задністря навіть слухати про цю школу нехочуть ,тажуть що вимагають від батьків учнів хабарі за оцінювання знань .Ще коли був директором школи Заяць тоді був порядок і дисципліна .А за нового директора тільки відмивання коштів як з учнів за це щоб мали успішні оцінювання ,так і по господарській частині .Треба щоб і пан Охріменко звернув увагу на цю школу і поставив керівників школи до дисциплінарноі відповідальності .Треба щоб більше було контролю від батьківського комітету .Павлючик Михайло являеться головою комітету він вмів організувати роботу спільно з колишнім директором Заяцем і все було в ажурі,а тепер тільки зацікавлені не роботою ,а тільки дивляться щоб було в кармані і які дири можна ще залатати щоб спільно з директором щось вкрасти з шкільного бюджету .

Ім`я *:
Email *:
Код *: