Головна » 2015 » Грудень » 7 » IY сесія Самбірської міської ради
19:14
IY сесія Самбірської міської ради
123456

15 грудня відбудеться IV сесія міської ради VII демократичного скликання. Початок о 10 годині. Запрошуються депутати усіх рівнів рад.

 Порядок денний:

Про затвердження Положення про постійні комісії ради.

Про припинення повноважень заступників Самбірського міського голови,   керуючого справами виконавчого комітету та припинення повноважень виконавчого комітету Самбірської міської ради VI демократичного скликання.

Про затвердження заступників Самбірського міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Самбірської міської ради VII демократичного скликання.

Про визначення чисельності та затвердження персонального складу виконавчого комітету Самбірської міської ради VII демократичного скликання.

Про присвоєння рангу та встановлення надбавок міському голові.

Про встановлення надбавок секретарю Самбірської міської ради.

Про затвердження плану прийняття регуляторних актів на 2016 рік

Про затвердження розпоряджень міського голови.

Про затвердження Програми здійснення продажу земельних ділянок або прав на них на конкретних засадах (земельних торгах) у місті Самборі.

Про затвердження Програми проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу на 2016 рік.

 Засідання відбудеться в актовому залі Самбірської міської ради, пл. Ринок, 1

Переглядів: 983 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Крутій   (13.12.2015 02:40) [Материал]
Панове! Дякуємо за пораду, але не все відразу. Помалу, дальше заїдемо. Підводних каменнів дуже багато.

1 денько   (12.12.2015 10:15) [Материал]
Дуже добре було би ,якщо міський голова Гамар підніме питання на сесіі про конкурс на посаду головного лікара .Адже хватить дурити народ таким людям як Домчак ,Дубневич ,Кімак .Порада Гамару недаватися в оману тим керівникам названим ,вони тільки обіцяють гарно говорять ,а далеко до здійснення всіх справ .

Ім`я *:
Email *:
Код *: