Головна » 2015 » Грудень » 7 » Наш земляк Богдан Йосипович Дубас -серед кандидатів на посаду у Центрвиборчкомі
21:47
Наш земляк Богдан Йосипович Дубас -серед кандидатів на посаду у Центрвиборчкомі
123456
Як відомо 12 з 15-ти членів нині діючого Центрвиборчкому підлягають ротації. Термін їх повноважень збіг більше року. Фракції, що представлені у Верховній раді визначаються, кого рекомендувати на цю поважну і відповідальну роботу.

Сама процедура передбачає квотний принцип в залежності від того, якою кількістю депутатів  та чи інша полтсила представлена у найвищому законодавчому органі.

Серед тих ,хто нині працює в Центрвиборчкомі є і представники Соціалістичної , Комуністичної партій. Сам голова ЦВК Михайло, Охендовський  сповідує відомі принципи свого попередника Сергія Ківалова, обраного за квотою партії партії регіоналів.

Отже, оновлення цього відповідального конституційного органу, як ніколи на часі.

Фракція "Блок Порошенка" серед інших кандидатів рекомендує Президенту подати на розгляд Верховної Ради України кандидатуру  Дубаса Богдана Йосиповича.

Нам залишається висловити побажання, щоб земляк успішно пройшов конкурсний відбір. Остаточне рішення за Президентом і парламентом.
Переглядів: 1092 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Бучко   (11.12.2015 15:55) [Материал]
Дописую до коментаря 4 Подивіться пряму трансляцію Верховноі Ради за 11 .12 .2015 .засідання як поводився наш депутат Дубнеаич .Поведінка відносно депутата Барни .Визначіться чи не одна банда Яценюк ,Порошенко ,з Дубневичем

4 Бучко   (11.12.2015 15:41) [Материал]
Шановні подивіться на діяча в Верховній Раді ,як поводив себе наш депутат Дубневич Ярослав ,яке в нього ставлення до Украіни .Пан Дубневич відстоюе інтереси бандитськоі влади .Це одна команда Яценюк ,Порошенко ,Кличко .Іх цікавить одне роздеребанити Украіну .Так як колись колгоспи ,так сьогодні цілі села . І так само наші нові можновлаці нашого Самбірського району це Кімак разом з новообраним депутатом обласноі ради Домчаком ,головою бюджетноі комісіі .Де іхня ціль спільно перераховувати кошти на район ,з району на села ,то в них буде називатися денцентрелізаіія влади .Шановні незабувайте що незабаром буде зміна влади до парламенту і е новостворені структури це Антикорупційне бюро і за кожним кроком вашим е нагляд за скоене треба відповісти .Це відноситься до Кімак ,Домчак Йде спостереження за Калинів ,Дубляни,Чуква,Вільшаник,Ралівка ,також за місцевістю за якою пройшов Кімак .Недарма сказав "Павлючик де крадуть моі друзі " і я небуду в остороні .Також можна постерігати за Дубневичом де і в яких структурах встановлюються пластикові вікна ,робиться асвальтована дорога ,а це все означае тендер підсавноі фірми "Дубневич "Громадо женіть тих бандитів невірте ім .Це все окозамилювання простого бідного народу паскудними мажорами які прикриваються церквами і священнослужителями ..Ганьба ,ганьба,ганьба ,ганьба .

3 іринка   (08.12.2015 15:59) [Материал]
Відносно до фонду "Відродження " до Михаська Павлючика .телефон 0676734337

2 ІНФОРМАЦІЯ   (08.12.2015 15:05) [Материал]
ХАЙ ГІВНО,АЛЕ НАШЕ САМБІРСЬКЕ.Запросіть когось із Дубасів внести вклад до фонду "Відродження".Вони "не пашуть ,не сіють,не строять,лиш гордяться общественним строєм"а украінці стають бідними жебраками

1 михайло   (08.12.2015 13:56) [Материал]
та е краща пропозиція Кімак Віталій .Ця особа ніколи вибори непрограе .Кімак Віталій з великим досвідом роботи в плані виборів .Кого поставити а кого зняти .Тепер подивіться що пишуть ЗМІ що він нагороджений до дня місцевооо самоврядування .А не спитали за які заслуги ,що він зробив для району ,чим може Віталій похвалитися або показати свій результат роботи за попередні роки .Якщо е результат то нехай опублікуе на сайтах щоб довести до відома громаду району цілого а невибрані округи .Ганьба таким керівникам району які тільки приходять до влади для своіх інтересів .Кімака робота підтримати Дубневича а потім спільно красти . Оце і наш вибір з Вами.

Ім`я *:
Email *:
Код *: