Головна » 2015 » Грудень » 21 » У Самборі делегація з Німеччини цікавилась умовами проживання в будинку одиноких літніх людей
15:19
У Самборі делегація з Німеччини цікавилась умовами проживання в будинку одиноких літніх людей
123456

Стаціонарне відділення Самбірського міського територіального центру соціального обслуговування одиноких літніх людей Львівської області відвідала делегація з посольства Німеччини в Україні.

Про це сьогодні, 21 грудня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Зарубіжні та столичні гості – керівник відділу економіки та науки посольства Німеччини в Україні Гольгер Кретер та спеціаліст відділу економіки і науки посольства Німеччини в Україні Аліна Іваненко цікавилися результатом реалізації малобюджетного проекту щодо реконструкції системи опалення та покращення умов проживання підопічних цієї установи. На ці потреби було інвестовано 310 тисяч 970 гривень.

Нагадаємо, що в будинку стаціонарного відділення функціонувала стара, пічна система опалення, яка споживала багато природного газу і при цьому не забезпечувала в кімнатах, в яких проживають люди похилого віку, серед них інваліди першої та другої груп, відповідного температурного режиму.

Від побаченого гості залишились задоволені. У процесі реалізації проекту в будинку соціального призначення відремонтовано приміщення, котельню, придбано два котли – газовий та твердопаливний, замінено батареї та всю систему подачі тепла. А головне, відтепер у жилих кімнатах підтримується відповідна стала температура.

Джерело: ЗІК

Переглядів: 628 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: