Головна » 2015 » Лютий » 28

"Надія Савченко голодує не за своє звільнення, а на знак підтримки України в боротьбі проти агресії Путіна. Надія безмежно мужня. Вона голодує не за своє звільнення, а на знак підтримки України в боротьбі проти агресії Путіна, на знак підтримки кожного, хто сьогодні на фронті кладе своє здоров’я і життя.

У ній вже 50 кг ваги і вона одна стоїть на цих судах перед обличчям Путіна і говорить їм, що вони вже майже мерці, тому що вони пішли проти світу, проти правди, проти справедливості», - повідомила лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

За словами Тимошенко, Надія Савченко, «твердо і абсолютно чітко, з повним усвідомленням сказала, що не припинить голодування».

«Я зверталась до неї із проханням припинити голодування безліч разів, також звертались лідери українських конфесій. Надія дуже коротко відповіла: або свобода і мир в Україні, або смерть з гідністю. Вона не кине голодувати, це людина сталі. Єдине, що залишається, - це негайно Путіну звільняти її. Сьогодні є маленький шанс, що її звільнять на підписку про невиїзд і вона житиме у посольстві України в РФ», - сказала лідер «Батьківщини».

Переглядів: 507 | Додав: Oksana | Дата: 28.02.2015 | Коментарі (0)