Головна » 2015 » Березень » 23
                                                                                       Погляд з периферії
Про те, як тенденційно-негативно показали наш Самбір в Шустера, вже декілька днів не перестають гудіти міщани : то фіра біля п'ятиповерхівки, ніби в Самборі це основний вид транспорту; то страшні, пошарпані під'їзди, як в Росії; то всі до кого приходили "косили" від армії.

Наче на фронті не воюють сьогодні сотні самбірчан і добровольцями ,і призваними цим самим самбірським військкоматом. Наче в Самборі не існує площа Пам'яті, на якій ми відпровадили в кращий світ більше десятка наших Героїв.

Хлопчина в якого взяли інтерв'ю насправді доброволець, але це вирізали , а дали фрагмент, де видається, що він між словами вживає постійно блять, хоча насправді  вставляє  "бляха", щось на зразок "допоміжного"- блін.
 І взагалі питання призову це дуже інтимне і делікатне, так як ні одна мама не хоче відпускати сина на війну . Чи варто цим "смакувати", виносити на широкий загал?

  Ми вже ситі філософськими зіковськими передачами телевізійних інтелектуалів  на зразок дроздових і коцаб, які на факти мобілізації мають свою тенденційну позицію , яка часто-густо розходиться з інтересами держави.

Переглядів: 3160 | Додав: Oksana | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (2)