Головна » 2015 » Травень » 25

Карєр (Торгановичі)- ФК Самбір- 2:0

Зустріч самбірчан із сусідньою командою завжди проходила у безкомпромісній боротьбі. Не став винятком і звітній недільний матч. Про це засвідчувала і перша половина гри, яка завершилась безрезультатно-0:0. В другому таймі господарі додали у швидкості і якості з опрацюванням передач. До того ж далась взнаки підтримка тамтешніх уболівальників. У підсумку наші спортсмени поступились з рахунком  0:2.

 Таким чином маємо в активі  4 очки з різницею мячів 2:11 і знаходимось на третій сходинці (знизу) турнірної таблиці.

Переглядів: 564 | Додав: Oksana | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (0)

Самбірська школа №3 увічнила пам’ять про загиблого в зоні АТО свого колишнього учня

23 травня, на фасаді ЗСШ №3, що в Самборі Львівської області, в рамках відзначення Свята Героїв урочисто відкрито меморіальну дошку колишньому учневі Володимиру Юричку.

Меморіальною дошкою колектив школи увічнив пам’ять про свого колишнього випускника Володимира Юричка, який був кулеметником добровольчого батальйону «Айдар».

Загинув біля с. Хрещувате Луганської області. Це була перша втрата уродженця Самбора в зоні АТО. У заході взяли участь і виступили батьки, родичі героя АТО, міський голова Тарас Копиляк, народний депутат України Андрій Лопушанський, перша вчителька Володимира Юричка. Були присутні вчителі, учні, представники громадськості.

Нагадаємо, що Володимир Юричко навчався на третьому курсі Київського медичного університету імені О. Богомольця.. 

Переглядів: 619 | Додав: Oksana | Дата: 25.05.2015 | Коментарі (1)