Головна » 2015 » Червень » 26

Усіх людей, які поховані на Самбірському цвинтарі, необхідно вшанувати відповідно до їхніх національних та релігійних обрядів.

Про це заявив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний під час зустрічі із делегацією «Українсько-єврейської зустрічі» на місці масового поховання євреїв на Самбірському цвинтарі, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Юрій Підлісний зазначив, що необхідно вшанувати пам’ять тих людей, які загинули на
Переглядів: 582 | Додав: Oksana | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (0)

Результат пошуку зображень за запитом "Депутатське лицемірство"  Доповнено23.06.ц.р.

Переміг здоровий глузд. На нещодавній сесії міськради з волі депутатів однодумців та "блокувальників"  Віктор Шупер був допущений до складання присяги і став повноцінним представником міських виборців. Наскільки він зуміє себе проявити  покаже час. На носі наступні вибори до місцевих рад.

Вже кілька разів на сесії Самбірської міської ради виносилось питання про приведення до присяги Віктора Шупера замість  Тараса Зембіцького,обраного за списком партії "Наша Україна"і , який склав свої повноваження, у звязку з виїздом за межі регіону.  Для цього потрібно, щоб проголосувала більшість міських  обранців.. Дивно про це говорити і писати, але постійно його блокують: Тарас Копиляк  Володимир Дацюк та їх однодумці- Олег Полюга, Олег Француз, Ігор Каратник,Микола Каратник , Іван Тимців, Микола Литвин…

Пояснення дуже просте, мовляв, пан Віктор є, як кажуть, гострим на язик, має свою точку зору щодо розвитку міста.

Переглядів: 793 | Додав: Oksana | Дата: 26.06.2015 | Коментарі (2)