Головна » 2015 » Серпень » 08
Оксана. Додано 10.08.ц.р. Наголошуємо, що за зміст коментарів несуть відповідальність їх автори. "Мудрець" видав таку тезу "не депутати, а організоване злочинне угрупування". Всіх під одну мітлу не можна звинувачувати. Цілий "букет" докорів подав у світ "Остап", називаючи пана Копиляка "Кидала" також не погоджуємось, де кожен хоче бути героєм ,ведучи бій "з-за кута"

Прохання писати більш виважено з конкретними пропозиціями.


Вже не перший рік дивує своєю бізнесовою творчістю самбірчанин Ярослав Кузьм"як. Не так давно ми розповідали про відкриття оптово-роздрібного торговельного будівельного комплексу "Люкс".

Поруч на цій же вулиці Шевченка розміщений його автомобільний сервіс. Про кафе "Кайзер" відвідувачі відгукуються , як про одне з вишуканих закладів такого типу в регіоні.


Нині хочемо ознайомити із енергетичною стратегією Ярослава Степановича. Для втілення її в життя довелось понести не тільки матеріальні затрати ( вони вимірюються понад 0,5 млн.$), а передбачити потребу в заміні природнього газу на альтернативне паливо, яке  вже давно використовують в країнах євросоюзу і добре  себе зарекомендувало в котельнях, для обігріву житлово-комунального і побутового сектору.
Переглядів: 1257 | Додав: Oksana | Дата: 08.08.2015 | Коментарі (4)