Головна » 2015 » Вересень » 14
Оксана.  На гальмах
Доповнено 14.09.

Як стало відомо чергове судове засідання з приводу позиву М. Сікорської- дружини підприємця Я. Кузьмяка  не відбулось. До справи долучено ряд матеріалів, які мають "пролити" світло на обставини , що призвели до  поспішного  рішення міськради від 16.07.ц.р.

Зокрема, детальний план забудови даної території не був погоджений з його розробником і не відповідає генплану міста.Для отримання висновків управління земельних ресурсів міста і району були підроблені документи. В результаті відкликано висновки на 32 земельні ділянки і кадастрові номери на них.

При бажанні чиновників і депутатів ці 32 пляци для учасників АТО і їх родин можна і треба замінити на більш зручні і вигідні місця без шкоди для розвитку промислової зони Самбора на переспективу.

До речі,виділення решти земельних  ділянок під забудову в цьому масиві  також вчасно  не було погоджено із їх  користувачем--  ЗАТ "Укрцукор".

Всі ці обставини має  зясувати і дати відповідь суд. Поки що процес з розподілом пляців загальмовано.

Оксана. Доповнено 6.09.

Призначене судове засідання на 4 вересня ц.р. не відбулось. Його перенесли на 11 вересня з невідомих для нас причин. Про подальший хід розгляду справи по суті повідомимо наших симпатиків-переглядачів.


Як ми і передбачали починаються судові процеси щодо правомірності виділення земельного масиву в промисловій зоні для учасників АТО та їх сімей, які потерпіли від російських окупантів та їх найманців. Про це ми попереджали і писали
( читати матеріали-http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-07-16-1539- "На вербі грушки або чи не маніпулюють учасниками АТО".   http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-08-08-1557- "Енергетична стратегія підприємця...з судовою тяжбою").
Переглядів: 1305 | Додав: Oksana | Дата: 14.09.2015 | Коментарі (9)