Головна » 2016 » Січень » 21 » Компанія «Онур» має намір розмістити виробництво У Самборі
17:45
Компанія «Онур» має намір розмістити виробництво У Самборі
123456
ініціатор контакту

Турецька компанія «Онур» з виробництва асфальтно–бетонної суміші розглядає Самбірщину, як майданчик для власного підприємства. Про це йшлося під час зустрічей представників інвесторів з Турції – голови представництва фірми «Онур» Емре Кара Ахмет Оглу та менеджера проекту Туфан Ібас з Самбірським міським головою Юрієм Гамаром, які відбувалися протягом  місяця.

ТОВ «Онур» має намір розмістити виробництво на території міста Самбора. На цьому етапі представники компанії вивчають потенціал міста, бізнес-клімат та розвиток інфраструктури.

Міський голова подякував інвесторам за те, що вони вивчають місто Самбір – як територію для вкладення інвестицій, адже інвестиції – це рушій, який пожвавить економічні процеси на Самбірщині. Крім того, підприємство із застосуванням сучасних технологій виробництва асфальтно–бетонної суміші, дасть можливість суттєво покращити якість автошляхів і міста, і району.

Відділ розвитку економіки, підприємництва,

                                                                                                                                       торгівлі та інвестицій міськради
Переглядів: 786 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Косий   (22.01.2016 23:56) [Материал]
Нарешті українські шляхи стануть такими як траса Київ- Бориспіль? Якщо в селі не буде дороги, то хоч прокладіть її до цвинтаря. Не забувайте, що до цього шляху всі прийдемо.

Ім`я *:
Email *:
Код *: