Головна » 2016 » Січень » 25 » Навіть у позитиві шукають "бліх". У чиїх руках застава Ярослава Кузьмяка?
20:00
Навіть у позитиві шукають "бліх". У чиїх руках застава Ярослава Кузьмяка?
123456
До кінцевого результату виборів  на посаду самбірського міського голови місцеві паперові "дзвонарі"  їхали в одній упряжці: кров з носа, але посаду діючий  мер має зберегти. Сталося не так , як гадалося.

Відлік  часу розпочато, треба вибудовувати нормальні взаємовідносини з четвертою владою, як самі себе іменуємо.Депутати  пішли  на зустріч і  рішенням  сесії міськради підтримали  газету "Новини Самбора", за рахунок бюджетного фінансування на перехідний період роздержавлення в розмірі 350 тис.грн.на рік.  Мало це чи багато в нинішний критичний період виживання простого люду порозміркуємо іншим разом. Хоч  інформаційний пресінг дався  взнаки.

В цій добрій волі  кореспондент IA
ZIK 
(до речі, утриманець самбірського районного бюджету) побачив крамолу, мовляв влада заграє з журналістами :  "це навіть дещо більше , ніж торік". Іншими словами,  у позитиві віднайшов  бліх.

Нагадаємо, що з часу становлення на ноги нової ратушної команди в ЗІКівських повідомленнях надходять одні негативи на зразок: мер протягом місяця не може сформувати команду;  посмів газетярів назвати "писаками"; зволікає з виділенням ділянок воїнам АТО та членам їх сімей; пропонує на керівні посади осіб з "кримінальним забарвленням". Далі чисто політичний підтекст, нібито керівництво міста проігнорувало віддати почесті бойківському Герою...

Іншими словами виносимо все сміття з хати на ,так би мовити широкий  загал і не тільки. Не важко здогадатись, що в такий  примітивний замовний спосіб журналістський піхотинець відробляє гріш. Відмітимо, що в оцінці попередників його дописи носили елейний зміст- хоч до рани прикладай. Бойки в такому разі казали: фе, пане-товаришу.

Цікаво,як далі уживатимуться із  ЗІківським майстром від пера колеги з "Новин Самбора". Кому  віддадуть перевагу: професійній честі , чи залишення біля хлібного  корита? Продемонструвати де-марш перед мером одна справа , інша - гонорово написати заяву на "заслужений" відпочинок.
,

Заради справедливості скажемо, що дехто  вчасно зорієнтувався, гримнувши дверима і перейшов на роботу у приватне друковане видання "Самбірську газету", але для декого позбавлення бюджетного писарського хліба, рівнозначне відлученню телятка від цицьки.

В цій ситуації  не чувано- не гадано вдарив на сполох депутат міськради,меценат Ярослав Кузьмяк.І було чого .Трохи більше ,як два роки тому, він заспорив   для "Новин Самбора" сучасний фотоапарат  вартістю 1420 доларів в особі двох Оксан. Волею долі вони  нині опинились по різні боки барикад. Тому Ярославу Степановичу, як і його виборцям, не байдуже в чиїх руках опинився  коштовний   товар? Кому і як служитиме? Бо як заставив   коштовну річ, то щиро сподівався, що буде служити для добра Самбора, а не для ворожнечі, лиття бруду і очорнення всіх і вся.


Антон Рогач,м.Самбір, член НСЖУ


Переглядів: 1199 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Косий   (22.01.2016 19:17) [Материал]
п.Рогач! А де прізвища? Поможу- дві оксани- Шиманська і Старожиха. Кореспондент зіку- синейко. Тоді буде ефект. А так все абстрактно.Моя теща теж Оксана, але фотоапарат їй ніхто не обдаровував. Ображаєте гідні імена.

2 антошка   (19.01.2016 09:04) [Материал]
То я так собі подумав, пане Осюрак, що то треба захищати мера від громади? Коли Гамар йшов до влади, то оповідав людям, що вони мусять контролювати ратушу, щоб якихось дурниць не натворила. Тепер, коли громада почала контролювати Гамара і чесно вказувати йому на його помилки, то Юрій Петрович виявився неготовим сприймати критику...Ццікаве перевтілення - одна справа, коли ти при опозиції, а інша - коли при владі. А Новини Самбора треба закрити. Це та жалюгідна газетка, яка примітивно і до блювоти хвалила непотрібного місту Копиляка, а тепер буде зхвалити Гамара на втіху самому Гамару. Та ще й за бюджетні кошти. Чи не занадто дорога ціна для захисту Гамара, яку платить громада?

1 МИХАЙЛО ОСЮРАК   (17.01.2016 14:43) [Материал]
ГРОМАДА САМБОРА ЗРОБИЛА СВІЙ ВИБІР НА ВИБОРАХ. І БУДЕ ЗАХИЩАТИ СВІЙ ВИБІР. СОВЄТСКИЙ МЕДІАПРОСТІР НІЯК НЕХОЧЕ ВІДІЙТИ В НЕБУТТЯ. ТОМУ ГРОМАДА САМБОРА ПОВИННА ДОПОМОГТИ В ЦЬОМУ. НА СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ САМБІРЧАНАМ СЛІД ЗАГЛЯДАТИ НА ІНТЕРНЕТ ПРОСТІР. В ЦЬОМУ ПРОСТОРІ МОЖНА ПОЧЕРПНУТИ БАГАТО БІЛЬШЕ НІЖ З БЮДЖЕТНИХ ГАЗЕТ. ШКОДА ГРОШЕЙ , ВИДІЛЕНИХ НА ГАЗЕТУ. ЇХ МОЖНА БУЛО ВИКОРИСТАТИ БІЛЬШ ЕФЕКТИВНІШЕ. КРАЩЕ БУЛО Б ЦІ ГРОШІ ВКЛАСТИ В ВІДКРИТТЯ РАДІОМОВНОЇ СТАНЦІЇ В САМБОРІ. СТАРИЙ САМБІР НАС В ЦЬОМУ ОБІЙШОВ І ТРАНСЛЮЄ СВОЇ НОВИНИ НАВІТЬ НА САМБІРСЬКІ ТЕРЕНИ. А САМБІРСЬКІ ПРАЦІВНИКИ БЮДЖЕТНОЇ ГАЗЕТИ ПОВИННІ ДОКАЗАТИ І ПОКАЗАТИ НАМ , ЩО ВОНИ НЕ ПИСАКИ , А БУДІВНИЧІ САМБОРА. ГРОШІ СЛІД ВІДРОБЛЯТИ , А НЕ ВИТРАЧАТИ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: