Головна » 2016 » Лютий » 18 » Кипить робота у міському парку культури і відпочинку
20:19
Кипить робота у міському парку культури і відпочинку
123456

На дворі лютий, а працівники комунальної служби міста, житлово-експлуатаційних контор приступили до підготовки Самбора до весняного сезону.

Йде формування крон на деревах вздовж шляхів, наводиться порядок на прибудинкових територіях, очищається від бруду і сміття ливнева каналізація.

Днями  кипіла робота у міському парку культури і відпочинку,що біля залізничного вокзалу. Як завжди, не обійшлось без допомоги депутатів, громадських активістів. З їх участю запезпечено пальним автотранспорт, що був задіяний до вивезення опалого листя,рештків гілля з дерев тощо.

Найближчим часом буде полагоджено дитячі розважальні гойдалки, каруселі, наведено порядок у так званій "клітці", відремонтовано огорожу сцену, лавочки .

Попереду не менш складні і відповідальні завдання, адже слід впорядкувати всі  місця для розваг дітей, відпочинку мешканців міста. Зрозуміло, що без залучення депутатського корпусу, громади  не обійтись. Таку мету ставить перед собою команда міської ради, закликаючи підставляти плече опонентів в тому числі серед ЗМІ.

На світлині прибирання території біля міського парку культури і відпочинку.

Світлини і текст Оксани Лось


Переглядів: 752 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Самбірчанин   (14.02.2016 08:00) [Материал]
Бачу і тут ЦЕЗУРА! Модератор , чим Вам несподобався мій коментар??? Чому його видалили?? Там було без одного мату і хамства! Всього- навсього виложена думка в комент! Можливо тим, що написав правду! Це раз напишу , змінолося одне- бізнесмени у владі , одні відтіснили інших!

3 Міша   (10.02.2016 16:16) [Материал]
Пси гавкають караван їде. Тішуся що команду міськради доповнюють інтелектуали і люди бізнесу. Цього не треба боятися. Головне відшити злодіїв від корита. Тут працюємо разом. Слава Україні!

2 МИХАЙЛО ОСЮРАК   (10.02.2016 10:05) [Материал]
КОЛГОСПНА ВЛАСНІТЬ-ПІШЛА В НЕБУТТЯ.

1 МИХАЙЛО ОСЮРАК   (10.02.2016 07:13) [Материал]
ЦЕ ВЖЕ ДАВНО НЕ ПАРК ВІДПОЧИНКУ. ЦЕ ТРАЗИТНА ЗОНА.ЙОГО УЖЕ ДАВНО СЛІД ЗАКРІПИТИ ЗА ТИМИ ПРИВАТНИМИ СТРУКТУРАМИ , ЩО ХАЗЯЙНУЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ. САМБІРЧАНАМ ПОТРІБНО СТВОРИТИ СВІЙ ДІСНЕЙ ЛЕНД В РАЙОНІ МОЛОДІЖНОГО ОЗЕРА. Я ВПЕВНЕНИЙ , ЩО ОЖИВИТИ ОЗЕРО РЕАЛЬНО. ПОТРІБНО РІШЕННЯ ВЛАДИ , А САМБІРЧАНИ САМІ СПРАВЛЯТЬСЯ. КУЗЬМЯКУ ЦЕ ПІДСИЛУ. Я ЗА !

Ім`я *:
Email *:
Код *: