Головна » 2016 » Лютий » 22 » Щоб не було шоку у опонентів міської влади
20:05
Щоб не було шоку у опонентів міської влади
123456
Кажуть у страху і заздрості великі очі. Серед опонентів нинішній ратушній команді , особливо з числа пишучої братії, нище проілюстроване викличе  переполох, а може й шок.  Днями  вдарили на сполох, що турецька фірма "Онур" зводитиме підприємство не у Самборі , а на бабинських землях.Хоч відома приповідка : чий би бик не скакав, а телятко наше.

Або інше.Хіба доречно особам "гострого" пера  мусолити тему ,хто має право вчити журналістів  писати, демонструючи  дитячі  замашки-демарші?

При всій журналістській  солідарності не можу погодитись з такими підходами. Давайте колеги шукати компроміс з владою, яка щойно стає на ноги. Підтримаймо добрі наміри залишити по собі не тільки розбудову торговельної мережі, як було досі. Незабаром нарід дасть оцінку, хто і чого вартий.

Подаючи цей матеріал не виключаю, що викличу докір і у наш огород. 

Пригадав також анекдот. Циган обіцяв  своєму чаду купити лоша.Малий циганчук так зрадів , що відразу  сплеснув руками з  вигуком :

-Тату я буду їздити.

-Не сідай бахуре, бо зломиш лоша ,-буркнув старий , погрожуючи кулаком в бік малюка.

Є в цьому кавалку напівправда. Але з чогось потрібно починати.

В статті  "Футбольні помилки  попередників, не без допомоги  "дзвонарів" (http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-01-27-1844 за 27 січня ц.р.)  не двозначно натякнув , як через   місцевих "акул пера" спустили на гальма добру справу з розвитку найпопулярнішого виду спорту- копаного м"яча.

Зрозуміло, що відродити колишню  славу не можливо,без належної матеріальної бази для  фізичної культури і спорту в місті.

Здогадуємось, що у псевдо-патрійотів  це викличе  переполох, шок. Як так  намірені знести будівлю спортшколи, позбавивши самбірську дітвору фізичного гарту, удосконалення спортивної майстерності і т.д.і т.п.?

..

Не важко передбачити про суди-пересуди, обмовлення, що хтось з бізнес еліти хоче нажитись, захопивши ласий шматок землі в центрі  Самбора. Як зарясніють різними здогадками відгуки-коментарі,  у залежно-незалежних паперових і електронних ЗМІ на цю тему.

Подаючи на ваш розсуд, щановні наші переглядачі,  візуальні паперові   екскізи ,виготовлені з ініціативи небайдужих людей, маємо на меті ознайомити громадськість із першим практичним кроком . Заспокоїти завзятих критиків. Якщо є бажаючі з гаманцем  підтримати цю ідею ,вносьте пропозиції. Двері відкриті.Попереду пошук замовника виготовлення техдокументації, виконавця робіт.Гуртуйтесь,беріть дольову участь у реалізації проекту на правах інвесторів. Як кажуть: прапор у руки. Створюйте конкурентне середовище.

Вибір за самбірською громадою: як скаже, так і буде. Підкреслимо, що про жодну приватизацію спортшколи,футбольної арени мови не може бути. Йдеться лишень виключно про те, як на вигідних умовах втілити задум у життя: щоб і вовки ситі були і вівці цілі. Давайте залишимо по собі хоч якусь пам"ять,а не таку, як за останні чверть віку, де все було підпорядковано одній меті- прихватизації нерухомості, земельних ділянок.

Не забуваймо, що живемо і діємо у  ринковий час , де  попит і пропозиції взаємопов"язані. Сподіваємось, що на підняту тему відбудеться громадське слухання. 

Антон Рогач, м. Самбір

Р.S. Дані екскізні матеріали потрапили до нас  з рук небайдужих самбірчан.



Переглядів: 998 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Мацько   (17.02.2016 18:54) [Материал]
Нібито канадійськи евреї хочуть відновити самбірську Синагогу на вул.Купилевій. Щукають Рабіна з місцевих мешканців.

3 Мацько   (17.02.2016 17:38) [Материал]
Копиляк, Тимців,Дитвин, Мурайко подали заяву на участь у тендері на будівництво адмінбудівлі ДЮСШ. Інші прізвища поки не розголошують. Список обнародують на 1-ше квітня. Ура!

2 Дмитро   (17.02.2016 17:14) [Материал]
То всьо робота Юзі-кузі. Скоро викуплять ратуш. Не треба виборів. Все ясно як божий день. Слава нації- смерть ворогам!

1 МИХАЙЛО ОСЮРАК   (17.02.2016 10:12) [Материал]
В РИНКОВІЙ КРАЇНІ ПОВИННА БУТИ ПРИВАТИЗАЦІЯ. АЛЕ ПРОЗОРА. ДЕРЖАВНІ І КОМУНАЛЬНІ ПІДРИЄМСТВА- ЦЕ РОЗСАДНИК КОРУПЦІЇ І ЗЛОДІЙСТВА. ЯКБИ І МІСТО БУЛО ПРИВАТНИМ - ТО І НАПЕВНЕ НЕ БУЛО Б КРАДІЇВ. ПРИВАТНИК В СЕБЕ НЕ ВКРАДЕ. А ДЕРЖАВНА КОРМУШКА - ЦЕ ЛАСИЙ ШМАТОК. ТОЖ КРАЩЕ БАТЬКОВІ ЗАПЛАТИТИ ГРОШІ , ЩОБ ЙОГО ДИТИНА ЗАЙМАЛАСЬ СПОРТОМ В КОМФОРТІ. НЕ МАЄ ІНШОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ НІЖ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА І СПРИЯННЯ ЙОМУ ЗІ СТОРОНИ ВЛАДИ. АЛЕ В САМБОРІ ПОКИ НЕБУДЕ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ РОЗВИТКУ МІСТА МИ І НАДАЛІ БУДЕМО СИДІТИ В ..... . ТОЖ ЗАТВЕРДЖУЙТЕ ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ САМБОРА , ВИВІШУЙТЕ ЙОГО В ІНТЕРНЕТІ , НА ЛЮДНИХ МІСЦЯХ І НАРОД БУДЕ ВКЛАДУВАТИ КОШТИ. І ЩО НАБУДУЄ НАРОД- ЗАЛИШИТЬСЯ В САМБОРІ. ЙОГО НЕ ВИВЕЗУТЬ В ОФШОРИ. НЕ МАЄ ЧОГО БОЯТИСЬ ПРИВАТНИКІВ. ПРИВАТНИКИ - РУШІЙНА СИЛА СЬОГОДНІ. ДЕРЖАВА ПОКИЩО МОВЧИТЬ І НЕДЕПОМОЖЕ НАМ ШАНОВНІ САМБІРЧАНИ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: