Головна » 2016 » Лютий » 23
Минулого понеділка турецька компанія «Онур» , яка спеціалізується на капітальному ремонті автошляхів та прокладання нових ,розпочала свою діяльність на наших теренах. 

В програмі, яка розрахована на сім років,передбачається довести до європейських стандартів маршрути Львів –Самбір-Турка до Ужоцького перевалу та Самбір-Дрогобич.

 На виділеній ділянці 3 га,  що прилягає до колишнього заводу «Рембуддормаш», ведуться підготовчі земельні роботи. Потужна техніка інвесторів вивозить родючий шар грунту в улоговину біля цегельного заводу. Тут його акуратно складують у відповідні бурти технікою ТзОВ «Грод», з переспективою використання для міських потреб.

 Характерно, що Бабинська громада отримає кошти за оренду землі, а міський бюджет поповниться відрахуваннями податку на заробітну плату. За попередніми підрахунками це  близько ста нових робочих місць.

Переглядів: 1265 | Додав: Oksana | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (1)


Додаток 23 лютого 2016р.

Візуальні ілюстрації про реконструкцію  стадіону  і будівництво спортивної школи на місці  діючого бараку  викликають  у  декого іронію, поширення різного роду чуток-пліток .  Мовляв, на  що замахнулись, аби захопити ласий кавалок землі в центрі Самбора.

Щоб втамувати їх заздрість, демонструємо у світлинах, який жалюгідний вигляд має нині головна фізкультурно-спортивна база міста.Так домкрати-демократи урядували в Самборі з 1991року, дбаючи про особисті кубла-маєтки-статки, не звівши жодного соціального-культурного об"єкту для людей праці і дітвори. При цьому галасували про свою порядність ,боротьбу з корупцією, наднаціональну свідомість тощо. Турботу про фізичний гарт підростаючого покоління та змістовний відпочинок самбірчан підміняли патрійотичними гаслами.

 

 


 

Переглядів: 593 | Додав: Oksana | Дата: 23.02.2016 | Коментарі (1)