Головна » 2016 » Лютий » 25
Пам’ятаєте екс-мера Самбора Тараса Копиляка, щодо якого правоохоронні органи відкрили кримінальні провадження за умисну шкоду інфраструктурі міста, завдання фінансових збитків та інші зловживання, отож, цей «добродій» став на біржу праці та має на меті отримати допомогу на початок ведення підприємницької діяльності.
Ірина Суслова Народний депутат України

Цікаво, що, програвши вибори, цей бізнесмен, не переставав викачувати гроші з місцевого бюджету: взяв відпустку до 31.12.2015 року. Перебуваючи у відпустці, «хворів», брав листок непрацездатності, продовжуючи термін перебування у відпустці. Загалом після виборів, бувший очільник міста встиг викачати з місцевого бюджету близько 25 тис. Грн. Так, сума не велика, але ці гроші бюджет міг би витрачати на дитячі будинки або будинки пристарілих. Але як бачимо, цей винахідливий чоловік не проти підживитися державними грішми.

Копиляк швидко зорієнтувався і став на облік в Центр зайнятості м. Самбора. Тепер безробітному екс- меру будуть шукати роботу на біржі праці. Тарас Васильович вже записався на курси молодих підприємців при Центрі зайнятості.
Переглядів: 955 | Додав: Oksana | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (6)