Головна » 2016 » Лютий » 29
В гірські райони планують залучити інвесторів

Нардеп Богдан Матківський став співавтором законопроекту "Про спеціальний режим інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку у гірських зонах України”. Метою його є створення сприятливого клімату та залучення інвесторів в гірські райони.

В тексті законопроекту йдеться про те, щоб ввести в гірських зонах на територіях пріоритетного розвитку спеціальний режим інвестиційної діяльності. Цей режим забезпечить пільги для інвесторів, які вкладатимуть свої кошти та створюватимуть на таких територіях нові підприємства або відновлюватимуть вже існуючі. Інвесторам надаватимуться пільги та їх звільнятимуть від оподаткування на час, встановлений законом.

До суб’єктів підприємницької діяльності під час реалізації ними інвестиційних проектів, затверджених у встановленому цим Законом порядку, застосовуватиметься спеціальний правовий режим підприємницької діяльності та нададуться передбачені цим Законом пільги щодо сплати ввізного мита, податку на додану вартість, податку на прибуток підприємств, а також часткові відшкодування інвестиційних вкладень інвесторів та бюджетні дотації за створення нових робочих місць.

Переглядів: 595 | Додав: Oksana | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)