Головна » 2016 » Березень » 6 » Крок за кроком громаду залучають до наведення порядку
19:29
Крок за кроком громаду залучають до наведення порядку
123456

Чи не щодня виникають проблеми у самбірчан по місцю проживання. Але якщо їх вирішувати питань стає все менше і менше. Нещодавно проводився ремонт на вул. Калнишевського із частковим прокладанням асфальту на частині шляху.

Взірцем по підтриманню прибудинкової території може бути приватний  ЖЄК  ТзОВ "Самбірська ГРОД".Не є винятком у цьому і порядок  на в.о.№ 12, яким опікується депутат Я.С.Кузьмяк і куди входять мешканці  частини вул. Шевченка, де проведено очистку дерев, встановлено кілька ліхтарів зовнішнього освітлення, громадою прибрали хідники тощо.

 
Нещодавно на прохання жильців міськкомунгосп впорядкував нове місце для смітникових контейнерів. Голову кооперативу "Колос" Тетяну Ревть( буд.№76, що по вул. Шевченка) знають як ініціативну і вимогливу, але цього недостатньо. Досить сказати при толоках в мікрорайоні окремі колосівці воліли спостерігати із вікон.

-В цьому плані за останній час не помітно організаторського хисту Тетяни Михайлівни,- висловилась одна з мешканців багатоквартирного будинку.Іноді до громадських робіт більше залучається працівників приватного підприємства "Кайзер", ніж власників квартир. Також нарікають, що не вирішується питання приватизації земельної ділянки навколо будівлі, а це значить, що втрачаються кошти, які могли б піти на впорядкування обійстя тощо.

Назагал, крок за кроком привітнішими і впорядкованішими стають вулиці, хідники, мешканців націлюють стати справжніми господарями території, де живуть і відпочивають вони і їхні сім"ї, діти.Щоб під"їзди будинків  були вчасно прибрані, щоб їх стіни не були розписані  руками бешкетніків. Не випадково чисельність ОСББ (об"єднань співвласників багатоквартирних будників) починає зростати кількісно і якісно.

На світлині: впорядкування майданчика для смітникових контейнерів на вул. Шевченка

 
Переглядів: 709 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 гуцул   (08.03.2016 13:38) [Материал]
Називаю "..інші приклади роботи на громадські інтереси..",а саме-несанкціонований забір,тобто,крадіжка шутру в районі села Стрілковичі "видатним меценатом і радником-інтелектуалом мера" вкупі с турками-онурівцями.Цю " колоду" тєжко не зауважити,сама лізе.

4 гуцул   (07.03.2016 21:28) [Материал]
ттт

0  
3 Oksana   (07.03.2016 18:28) [Материал]
Панове! Чому так зловтішаємось від кожного позитивного кроку?Якщо би  у рік депутат щось зробив на своєму окрузі вже було б добре.Назвіть інші приклади роботи на громадські інтереси,неодмінно опублікуємо.Можна уявити, як складно домовитись із бандюками російськими на сході держави, коли  тут у стінах рідного Самбора  в кожному чужому оці   бачимо "колоду".А  у своєму?

2 Саня   (07.03.2016 12:42) [Материал]
Погоджуюся з Віктором! Мецената бл..ть знайшли, сотворили "кумира".Конівці співали оди собі і своїм бізнесменам -злодіям , тепер новопришельці роблять теж саме , і зміни вже ВИДНО , змінилися імена бізнесменів копилякових на інший клан. Спостерігаєш за всім цим бардаком , або окозамиленням і стає СУМНО!

1 Віктор   (07.03.2016 11:22) [Материал]
Бидлота ходила по хатах і збирала кошти.Меценат ....

Ім`я *:
Email *:
Код *: