Головна » 2016 » Березень » 09

 Коментар: що цьому передувало.

Перед самим Новим роком депутат райради ВО «Свободи» Володимир Ковалів "повісив ліхтарик” під оком головi райдержадміністрації Миколі Фрею, нібито за неувагу до комунальної служби.За це розбишаку майже  на рік позбавили права відвідувати сесії. Днями відбувся зворотній факт- на цей раз районний депутат-радикал  Олег Гентош в прилюдному місці  "зїздив  по носі ” пану Коваліву. Причиною конфлікту стало те, що  останній ”cтукнув ” у поліцію за вивіз піщано-гравійної суміші з околиці біля  р. Дністер, автотранспортом турецької компанії ”Онур”.

У вияснення  обставин , хто більший патрійот: ті котрі   дбають про покращення доріг в регіоні, чи хто за збереження довкілля нібито довелось втрутитись голові облдержадміністрації п. Сенютка та начальнику обласної поліції п. Загарію з виїздом на місце події.

Наразі рукопашна і ділова напруга впала.

Під час громадських слухань представників населених пунктів Стрілковичі, Дубрівка та Ваньовичі, які відбулись у середу, 9 березня, ініціативна група у складі небайдужих мешканців цих населених пунктів, сільського голови села Стрілковичі, а також депутатів районної та сільських рад дали згоду на вивіз земельно-гравійної суміші на березі річки Дністер у Самбірському районі.

Про це повідомив голова Самбірської райдержадміністрації Микола Фрей.
Переглядів: 730 | Додав: Oksana | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (3)