Головна » 2016 » Березень » 18 » Самбір може потонути в смітті, якщо комунальне підприємство позбудеться спецтехніки
09:09
Самбір може потонути в смітті, якщо комунальне підприємство позбудеться спецтехніки
123456


Учора на сесії Самбірської міської ради Львівської області депутати створили спеціальну комісію, яка має вивчити діяльність комунального підприємства «Об’єднане», яке до того належно дбало про чистоту і порядок в місті та продовжує цим доволі успішно займатись.

Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

Нова влада після виборів  уклала угоду з попереднім керівником СКП «Об’єднане», який не так давно очолив обласну дорожню установу, про оренду сміттєзбиральної та іншої техніки, без якої неможливо буде вивозити побутові відходи, забезпечувати порядок на вулицях і тротуарах. І за це справно ніби розраховувалась.

Однак, колишній керівник «Об’єднаного» має намір розірвати угоду оренди техніки, про що й попередив нинішнє керівництво Самбора. Якщо так станеться, то місто, на думку депутатів, потоне в смітті.

З цього приводу міська рада й створила спеціальну комісію. Вона повинна детально вивчити попередню діяльність комунального підприємства, з’ясувати, звідки взялася там ця техніка та кому і на яких правах належить. Поза увагою, як підтвердили депутати, не залишаться також деякі економічні та виробничі питання. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/03/18/sambir_mozhe_potonuty_v_smitti_yakshcho_komunalne_pidpryiemstvo_pozbudetsya_682198
Переглядів: 602 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 2
2 Ярослав   (19.03.2016 13:26) [Материал]
Через таке комунальне підприємство та ТВОЗУ "ліля-Бичик" проходили більшість бюджетних фінансових потоків.Розцінки росли у двічі- офіційне відмивання каси. Тепер пострашили бабу ху... Треба думати на що нариваємось.

1 Саня   (18.03.2016 15:15) [Материал]
Думаю доцільно буде підрахувати кошти витрачені на оренду ВСІЄЇ техніки за 5 років і спитати колишніх , чому витрачали такі гроші , чому незакупили комунальну техніку , чому бюджетними грошима набивали кишені казнокради , чому винищили всю комунальну техіку , чому люди Обєднаного далі працюють в організації чужій... і таких ЧОЧУ... безліч.. місто залищилося без комунальної техніки. Такого немає нігде.Думаю чи неприйдеться ще відповісти колишньому керівникові, а там є за що відповідати.

Ім`я *:
Email *:
Код *: