Головна » 2016 » Березень » 29 » Сіра схема...
14:00
Сіра схема...
123456

  Під таким  заголовком у друкованій  рептильці за 25 березня ц.р. , а потім в інтернетівському гібриді анонім  Юлія Лісна протестує-аналізує проти  (цитуємо):”пропозиції з реконструкції так званої самбірської спортарени у виконанні його( мається на увазі керівника, члена міськвиконкому С.М.Мандюка) будівельної фірми ТзОВ "Самбірська ГРОД», який  словом обмовився , буцімто готовий  надати пять квартир для міста.http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-03-27-1936

 

Озброївшись калькулятором  Лісна  негодує, як так  підприємство хитрує і  намірене потратити на спортоб’єкти 4,7млн.грн.в обмін на  6 га землі під будівництво житла. Читаємо :  "на думку фахівців вартість згаданих земельних ділянок  коливається в межах 10млн.грн.”

 

Порахуйте пані Лісова -Лісна зі схрону,чи звідки ви там, на тверезу голову ,вартість однієї квартири в Самборі, помножте на 5, додайте вказані затрати на реконструкцію-4,7млн.грн., плюс вартість першого поверху адмінбудівлі спортшколи,як комунальної власності, затрати на виготовлення проектної  документації,а це за попередніми підрахунками ще більше  2 млн.грн. В яку суму це обійдеться? Розумієтесь, що таке дебит-кредит?

 

Головне, що йшлося лишень про наміри. Який ґвалт підняли . До чого тут приплітати Майдан. Хто кого водить за ніс? 25 років різного роду хапуги-проходимці з допомогою  « акул пера» , під різним приводом грабували самбірчан через прихватизацію.  Хоч одна копійка за цей період поступила до міського бюджету від привласнення  землі ? Як пішли з "аукціону",за який ратуєте, 2 гектари на вул.Євгена Коновальця , інша нерухомість. Що забули???

 

Наче з місяця звалились. Дожились, що громадського туалету в місті  немає. Хоч раз задумувались, чому  десятиліттями не можуть відсилити сімю, де розміщений музей Леся Курбаса? І це в Самборі  , де всі чинуші з вишитими сорочками позиціонують себе як спадкоємці справ  Степана Бандери. Хіба це не теми для залежно-незалежної газети та ваших "ляльководів” з гібридними інтердодатками? Шукаєте смажених фактів, вдаєте, що насолоджуєтесь медом, хоч від такого  чтива  віддає смородом, як від розколупаної купи гі…Беретесь оцінювати працю інших, хоч самі заглядаєте «в рот» хлібодавцям і тішетесь, як голодна собака кісткою…Добре, що хоч диктофонами обзавелись, тепер шантажуєте-маніпулюєте., що в голову взбреде. 

Не знаєте, як загачити нову  міську владу? Підкажемо.Ненароком про це обмовилась газета міськради(4 березня ц.р.Депутати вперше голосували  поіменно”).Звідтам дізнались, що аби порахувати до 35 треба придбати сертифіковану систему «Рада» та «Віче» на 35 робочих місць вартістю 320тис.грн. А ще витрати на монітор, аудіоапаратуру…, потім їх встановлення, обслуговування. Не виключено, що все це обійдеться налогоплатникам  до 0,5 млн.грн. Розкрутіть цю тему , розслідуйте в чиїх головах народилась така ідея, чи не прийшла вона по спадковості?Передбачаємо, що завтра котрась із сільських рад замовить таку ж апаратуру  на  10 робочих місць. Чи це для вас не "сірі схеми”, панове ? Відірвіться від монітора і клавіатури, пройдіться коридорами управління земельних ресурсів, служб газопостачання, субсидій, поспілкуйтесь з людьми , які роками оббивають пороги чиновників...Не ходіть із закритими очима, "зашитими" бузями, доносьте правду про нинішнє "спекотне" життя через клерків різного рівня і кольору. До цього нас закликає пам"ять про Героїв Небесної Сотні,Героїв , які пішли в сиру землю на Східному фронті держави. Не маніпулюйте на цій святій істині з приводу і без потреби.

Остання  інформація для роздумів, аби не виглядало, що  граємо в одні ворота.

Антон Рогач, м.Самбір

 

Переглядів: 669 | Додав: Oksana | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: