Головна » 2016 » Квітень » 02
Проект протоколу про наміри, який  пропонується  винести на розгляд громадськості , а потім для затвердження  на сесії Самбірської міської ради.

Сторони: Самбірська міська рада, в особі міського голови Гамара Юрія Петровича, в подальшому Сторона 1 та ТзОВ "Самбірська ГРОД", в особі директора Мандюка Степана Мироновича,в подальшому Сторона2, виходячи з необхідності реконструкції стадіону ім Л.Броварського, що по вул. Коперніка, 13, з метою покращення архітектури і благоустрою прилеглої території навколо стадіону, будівництво нового комфортного житла для задоволення потреб міщан ,домовились про наступне:

1. Самбірська міська рада зобов"язується надати в оренду для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків, гаражів такі земельні ділянки:
 
-по вул. Шевченкеа ,43 "а" площею -4,6 га;- по вул. С.Крушельницької, 5 площею-0,75га; -по вул.Багряного,3 площею-о,55га.

 За архітектурним задумом і дизайном ці будівлі  стануть окрасою міста і вирішиться питання забезпечення міщан добротним   елітним житлом європейського типу, які по вартості оцінюватимуться, як звичайне.
Переглядів: 1457 | Додав: Oksana | Дата: 02.04.2016 | Коментарі (10)