Головна » 2016 » Квітень » 2 » Пропозиції по реконструкції Самбірської спорт-арени, у виконанні ТзОВ"Самбірська ГРОД"
18:38
Пропозиції по реконструкції Самбірської спорт-арени, у виконанні ТзОВ"Самбірська ГРОД"
123456
Проект протоколу про наміри, який  пропонується  винести на розгляд громадськості , а потім для затвердження  на сесії Самбірської міської ради.

Сторони: Самбірська міська рада, в особі міського голови Гамара Юрія Петровича, в подальшому Сторона 1 та ТзОВ "Самбірська ГРОД", в особі директора Мандюка Степана Мироновича,в подальшому Сторона2, виходячи з необхідності реконструкції стадіону ім Л.Броварського, що по вул. Коперніка, 13, з метою покращення архітектури і благоустрою прилеглої території навколо стадіону, будівництво нового комфортного житла для задоволення потреб міщан ,домовились про наступне:

1. Самбірська міська рада зобов"язується надати в оренду для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків, гаражів такі земельні ділянки:
 
-по вул. Шевченкеа ,43 "а" площею -4,6 га;- по вул. С.Крушельницької, 5 площею-0,75га; -по вул.Багряного,3 площею-о,55га.

 За архітектурним задумом і дизайном ці будівлі  стануть окрасою міста і вирішиться питання забезпечення міщан добротним   елітним житлом європейського типу, які по вартості оцінюватимуться, як звичайне.

2.ТзОВ "Самбірська  ГРОД" готова своїми силами, за власний кошт із залученням інших джерел фінансування для субпідрядних робіт, збудувати на даних ділянках квартири і гаражні приміщення. Також виконати всі інженерні комунікації до згаданих об"єктів за рахунок підприємства(газ, вода, світло, водовідведення, під"їзні шляхи тощо).

3.ТзОВ "Самбірська ГРОД" зобов"язується протягом двох років провести реконструкцію міського стадіону по вул.Коперніка, а саме:

-будівництво нових роздягалень і душових для спортивних команд:(2,3 млн.грн.);

-встановлення пластикових крісел(450тис.грн.);

-будівництво трибун з накриттям (1,1млн.грн.);-

- будівництво нової огорожі навколо стадіону(380грн.);

-реконструкція бігових доріжок(300тис.грн.);
-
 будівництво комплексного баскетбольно-волейбольного майданчика відкритого типу(70тис.грн.);

-реконструкція входу і прилеглої території на спорт-арену з стоянкою для автотранспорту(100тис.грн.);

-зведення трьохповерхової будівлі замість існуючої спортшколи.В цокольному приміщенні будуть передбачені  кімнати для суддів, душові, санвузли, роздягалки, кімнати медперсоналу, зберігання спортінвентаря та інші допоміжні господарські приміщення тощо.  На першому поверсі розміщуватимуться адміністративні приміщення дирекції та кімнати тренерів, тренажні зали для занять боксу, важкої атлетики, настільного тенісу тощо.

 -вартість виготовлення та погодження проектної документації  на спортспоруди здійснюватиметься  за кошти ТзОВ"Самбірське ГРОД".

4.ТзОВ "Самбірська ГРОД"має намір провести реконструкцію спорт-арени власним коштом
із залученням інших джерел фінансування.

-Загальна кошторисна вартість названих спортоб"єктів складатиме 4,7 млн.грн. станом на момент укладання угоди(без врахування вартості першого поверху адмінбудівлі спортшколи та коштів на виготовлення проектної документації).

Після завершення вищеперерахованих спортивних об"єктів, разом із цокольним і адмінприміщенням першого поверху, вони залишатимуться  у комунальній власності міської громади.

5.Реконструкцію міського стадіону з перерахованими вище об"єктами  передбачається здійснити на протязі 2016-2017рр.

 6.Будівництво квартир, гаражів , підведення інженерних комунікацій ,шляхів , здійснюватиметься протягом 5-7 років. Початок 2016р.

 Степан Мандюк,член міськвиконкому, директор ТзОВ "Самбірська ГРОД"

Переглядів: 1462 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 10
0  
10 Oksana   (03.04.2016 08:22) [Материал]
Дивували всю Європу , показували красоту ,25 років лизали задницю, а виявилось, що не ту.

9 Мамалюк   (02.04.2016 11:32) [Материал]
У парковій зоні Копиляк хотів все поділити порівну- і нашим і вашим. Тепер все в одні руки. Де справедиливість депутати- аристократи. Чи ви просто найманці?

8 Кернес.   (02.04.2016 11:15) [Материал]
Ідею будівництва плавального басейну підхопили у додатку ВЗ п. Лешкович. Поїзд рушив. Не все так зле.

7 СільПО   (20.03.2016 13:45) [Материал]
Yt gjlj,f'nmcz ghjgjpbwsz pdthnfnbcm lj Gensyf/. Не подобаєтья пропозиція звертатись до Путіна. Обує, нагодує, збудує. Перед тим на сповідь до Кіріла

6 Василь відповідь Віктору   (19.03.2016 15:02) [Материал]
Уже громада дала . 2га землі навпроти відомого маєтку в кінці вул. Євгена Коновальця на "аукціон" Копиляку. В бюджеті- о цілих о десятих. За перекриття дитячого садка №14 ще вимантив у платників податків 360тис. грн. Не вірите- запитайте у Тершовчина та в.о.голови Чаплика. Перед п. Мандюком треба на колінах ставати, аби погодився дати раду реконстукцією стадійону.Інакше польською будовою з смородом від виходка будете тішетесь ще 50років.

5 Іван Ст.   (17.03.2016 13:47) [Материал]
Давайте спочатку скажемо хто візьметься за реконструкцію стадіону?Тепер зголосився Мандюк. Не подобається давайте інші пропозиції. Бережемо землю. Для кого? Лікарняний сад віддали під пляц. Яка копійка поступила до бюджету? Біля десятої школи віддали ділянку при трансформаторній будці. За що? Де каса в бюджет? Сад біля лісгоспу з усіх боків обділюють. Де каса до бюджету?
Дитячий старобуд на вул.Чайковського з кавалком землі 0.50 га На кого чекає? Де аукціон, щоб його освоїти?

4 ОСЮРАК МИХАЙЛО   (15.03.2016 15:07) [Материал]
Я ТОБІ- ТИ МЕНІ. А САМІ КРИЧИМО КОРУПЦІЯ. В БІЗНЕСІ СПРАВИ ВЕДУТЬСЯ ПРОЗОРО. ТО КУМ МОЖЕ ПОМАГАТИ КУМОВІ , ЩОСЬ ДАВАТИ КУМОВІ- БО КУМ ПОТІМ ЙОМУ ВІДДАСТЬ. ХОЧУТЬ ЗЕМЛЮ ПІД БУДІВНИЦТВО- ПРОДАЙТЕ, А ЗА ВИРУЧЕНІ ГРОШІ РОБІТЬ РЕКОНСТРУКЦІЮ СТАДІОНУ.ХОЧЕТЕ ГРАВІЙ- ПЛАТІТЬ ГРОШІ. ПІДКОЛУАРНІ ДОМОВЛЕНОСТІ- ЦЕ ДЕРЕБАН , ЦЕ ПАХНЕ КОРУПЦІЄЮ.

3 Іван Ст.   (13.03.2016 20:42) [Материал]
Експонад для музею Бойківщина. З фотографіями всіх самбірських міських голіві т.ч. і останнього. Обіцяв багато. Побачимо результат? Коли?

2 Омелян   (13.03.2016 13:34) [Материал]
Не віриться, що таке "дитяче чудо"(Світлина) і ми молимось: все найкраще-дітям.Ганьба пророкам

1 Мітик   (13.03.2016 11:37) [Материал]
Я хоч старий але при життя хотів би бачити реальний крок "Протоколу намірів". Відчуваю що заздрість може похоронити добру справу.Борімось-поборемо - нещирість підступність

Ім`я *:
Email *:
Код *: